Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Beleszerettem egy lanyba de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lanyba de van baratnoje?

Figyelt kérdés

A lany 19 eves, es mar lassan 3 honapja nagyon kozeli baratok lettunk, egy csokkal ismerkedtunk meg egy jatek soran:D viszont van egy baratnoje akivel elvileg egyutt vannak, de egy hosszabb olelesnel tobb semmi nem bizonyitja nalam, hogy egyutt lennenek, en sokkal tobbet talalkozok vele mint o. igy altalaban egyutt harman megyunk mindenfele, de mostanaban mintha egyre jobban hanyagolna a baratnojet, kb velem uzenget neki, minding en tudok dolgokrol elosszor. nekem ez ugy jon le mintha ok alig beszelnenek.

De nem is erdekes, az a lenyeg, hogy szeretem, es ugylatom o is hiszen minden nap ir, talalkozunk , egyre tobb a fizikai kontaktus.

Most azt nemtudom, hogy varjam meg ameddig o veget vet a jelenlegi kapcsolatanak, vagy mondjam meg amit erzek?

2016. jan. 4. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval Lezbi a csaj? Hogy lehet kapcsolatba a barátnőjével? Max legjobb barátok..ne legyél tévedésbe :)
2016. jan. 4. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva..mond meg neki,de csak akkor ha nincs ott a barátnője :)
2016. jan. 4. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:

jogos:D

nah igen, ez lenne a leg logikusabb, de aztsem tudom hogyan kezdjem:D

2016. jan. 4. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
1.Sétálgatsz vele jobbra-balra aztán majd amikor kíséred haza..azt mondod neki példáúl:Figyi valamit el akarnék mondani neked..a lány megkérdi..mit?..Egy idelye többet érzek irántad mint bárátság és szeretném,ha adnál neke egy esélyt :) Sok sikert..majd írd meg privátban,hogy mire jutottál :)
2016. jan. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!