Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bevallottam neki, hogy belesze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam neki, hogy beleszerettem, erre a válasz: nem vagyok az esete,5 hónap múlva találkozok vele és zavarba hozom. Nem tudom hogyan hozhattam zavarba ha nem vagyok az esete?

Figyelt kérdés
Most akkor már lehet lenne esélyem? Vagy nem.
2015. szept. 27. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
nem törvényszerű hogy mostmár van esélyed. nekem is egyszer szerelmet vallott egy srác aki nem volt az esetem. legjobb barátok voltunk... utána máshogy kezdtem őt kezelni, és könnyebben zavarba hozott. zavaró volt nekem is hogy nem tudtam viszonozni ez érzését.
2015. szept. 27. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Dedó szerelem
2015. szept. 27. 14:29
 3/3 A kérdező kommentje:

1# köszönöm, ez is segítség:)

2# nem a kérdésemre adtál választ, de azért köszi, hogy tájékoztatsz :)

2015. szept. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!