Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek mert beleszerettem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú 1 szer találkoztunk. Szeretnénk még mind a ketten, de mindig azt mondja hogy nem ér rá (dolgozik, sulitintéz). Az zavar leginkább hogy nem nyitott felém nem mondja el/ nem fejezi ki mit érez/ nem mond semmi olyat... Kétségbe vagyok esve :(
Segítsetek mit tudok tenni ebben az ügyben? 17/l
2016. jún. 8. 20:50
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy biztos nem tud-e szakítani rád egy kis időt!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tud minden2, nap megkérdezem de nem...
Mostmár a problémám hogy egy kicsit sem tudom mit szeretne tőlem... (Kérdeztem már de nem válaszol vagy elkerüli)
2016. jún. 8. 21:12
3/6 anonim válasza:
Én ilyenkor elszoktam mondani az illetőnek, hogy hogy érzem magam miatta. Ha gondolod mond el neki, ez téged hogyan érint, és ha ez se hatja meg akkor sajnos be kell látni, hogy nem érdekled. Velem is volt egy hasonló helyzet, egyszer találkoztunk, utána mint akit kicseréltek volna, folyton jött a nem érek rá szöveg, közbe meg a haverjaival bulizott stb..
4/6 anonim válasza:
Nem akarlak osszeroppantani de vegkepp nem erdekled a fiut!
5/6 A kérdező kommentje:
1szer lemondtam róla és rá egy hétre rámírt hogy hiányoztam neki.. Ha nem érdeklem akkor nem írt volna rám
2016. jún. 12. 09:53
6/6 anonim válasza:
Vagy csak azért csinálja, hogy legyen kiből hülyét csinálnia. Szivat, ameddig nem talál "jobbat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!