Poster04 kérdése:
Mi jár most éppen a fejedben?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból.:D2012. márc. 5. 00:03
1/16 anonim válasza:
Az,hogy francba!Holnap megint meló van,és ideje lenne lefeküdni aludni..
2/16 A kérdező kommentje:
ezt vasárnap délután éreztem, azóta el is hessegettem a gondolatot is, hogy holnap suli :(
2012. márc. 5. 00:12
3/16 anonim válasza:
MA van suli:D
kb az hogy már lekéne feküdni,bekéne csajozni, többet kéne tanulni és végre kéne egy dobost találnom hogy megalakuljon a bandám
4/16 anonim válasza:
az hogy k.rva éhes vagyok ! XD meg hogy enni ,vagy nem enni ??
6/16 A kérdező kommentje:
ja , igen, ma :( muszáj bemenni, proszem lesz :( :D
én is éhes vagyok, de szerencsére elég lusta ahhoz, hogy ki is menjek kajáért.
és most az jár a fejemben, hogy remélem feltettem egy olyan kérdést, amire nem 3 válasz érkezik, mint átlagban a többire. :D
2012. márc. 5. 00:27
7/16 anonim válasza:
mostmar nekem is az eves:p
azelott az jart a fejemben hogy miert bongeszem ezt a hulye oldalt meg hogy jo lenne megolelni valakit. :/
8/16 anonim válasza:
megint hetes.
most epp az jar a fejemben hogy miert nem reagalt senki erre
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__specia..
pedig mar eleg reg feltettem a kerdest.
9/16 anonim válasza:
Azt, hogy rohad a belem, mert kurrrrva büdöseket fingok. Egyéb kérdés?
10/16 prado09 válasza:
hogy a csajom, ribanc rosszakaró nővérét hogy nyírjam ki... meg hogy hol kérdezzek facebookos kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!