Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MrMrs kérdése:
Hazamenjek vagy maradjak? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A családommal eljöttem Angliába, neveloapam mar fel éve dolgozott kint es most ki vettünk egy házat. De nagyon hianyzik a barátom. Nemtudom mit csinaljak. Hazamehetek, akkor mamanal es baratomeknal laknek felváltva es ugyanott folytatnam a sulit ahol eddig,viszont anyaek ittmaradnanak. Ha pedig nem megyek, itt kezdem a sulit Angliába es nemtudom mikor tudok hazamenni legközelebb, jo par hónap mulva. Nemtudom mit kene tennem ebben a helyzetben.2016. júl. 17. 17:04
11/18 anonim 

válasza:

Ne legyél hülye ! Anyanyelvi környezetben tanulhatod a világnyelvet és emberi fizetést adó országban dolgozhatsz majd. A barátoddal úgy sem leszel együtt sokáig. Max 2-3 év. A tizenéves tini fellángolások eddig tartanak általában. Ne cseszd el miatta az életedet.
12/18 anonim 

válasza:

En is hasonló helyzetben voltam de nálam ez hamar eldőlt maradok Magyarországon hisz ott vagyok önmagam ott vagyok boldog ott vannak a barátaim es ott történt sok sok emlék szóval nekem jobb otthon de nyarakat meg itt külföldön töltöm így igazából mind két helyen vagyok egy kicsit :)
13/18 anonim válasza:
Sazrja le az anyját lássa-e vulág tünjön ki hozzád mert ha nem akkor felcsinált másokkat ennyi ha szeret téged akkor ki jön ha nem akkor nemi betegségekkel megdugdorozta az anyját.
14/18 anonim 

válasza:

Szerintem menj te. Ha őt nem engedik.
15/18 anonim 

válasza:

Ha jól futottam át a sorokat, nem írtad sehol hány éves vagy. Ha 18 alatti esetleg, akkor elhiszem hogy nagy a szerelem, de megéri eldobni egy szebbnek ígérkező jövőt? Én 15 éves koromtól kb 17 éves koromig (kisebb-nagyobb megszakításokkal) voltam együtt egy sráccal. Szerettem őt, de ha választanom kellett volna, elmentem volna külföldre (bár nekem Anglia az egyik álmom). A mostani barátom nélkül nem mennék, hiszen ő számomra az igazi. De ezt neked kell eldöntened. Én kint maradnék, mert a szerelmem mindent megtenne, hogy utánam jöjjön (nem kifogás, hogy "az anyám nem enged" ((csak ha fiatal))) Plusz én jobban örülnék, ha a családom mellett lehetnék.
16/18 A kérdező kommentje:
Próbálja megoldani hogy kijohessen, 16 évesek vagyunk. Az anyja nem engedi, az apja igen. De mondtam neki, ha szeret be vállalja értem hogy kijön :) en vissza nem megyek Magyarországra biztos nem folytatom ott a sulit. Itt olyan iskola van hogy tablettel tanulunk es aki nem angol annak fulhallgatorol mondjak a saját nyelven a feladatot. Maradok az tuti, ha nem jön ki, majd akkor találkozunk amikor hazamegyunk,4 honap mulva kb. Csak o nagyon érzékeny, nem tudom hogy bírná ráadásul nem ugy váltunk el ahogy szerettem volna.
2016. júl. 19. 15:35
17/18 anonim 

válasza:

Ki fogja bírni, hidd el, sokkal jobb lesz Neked, ha kint maradsz. És ha nem ő életed szerelme? 16 évesen nem a világ vége. Ez viszont a Te életed, tapasztalatszerzésre kiváló, és az oktatás is mérföldekkel más, ahogy az emberek is.
18/18 anonim 

válasza:

Megválaszoltad a kérdést. "én nem megyek vissza Magyarországra" Akkor vissza se gyere. Maradj a UK-ban. Agyelszívás működik, 30 év múlva csak a prolik maradnak. Aztán mindenki mondja, jaj de szar Magyarország. Jee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!