Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség, ki mellett maradjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, ki mellett maradjak?

Figyelt kérdés

kapcsolatban vagyok már fél éve egy fiúval, akivel nagyon nem jövünk ki már az elejétől, viszont voltak kellemes pillanatok is, amikor minden szép és jó volt.

Viszont van egy másik fiú, aki a párom jó barátja. Őt már 8 éve ismerem, mindig is volt köztünk valami különleges amiről soha nem beszéltünk nyíltan. Ő elvolt költözve Hollandiába egy jó ideig, de ettől én még ugyanúgy éreztem iránta. Ezen a nyáron hazajött és sokat találkoztunk, beszélgettünk, csókolóztunk, olyn volt mint amire mindgi vágytam, éreztem, hogy tényleg szeretem. A párom megtudta, hogy én szeretem a haverját, én meg tehetetlen vagyok, mert akármennyire is szeretnék dönteni képtelen vagyok..

A srác sajnos visszafog menni Hollandiába. Kérlek segítsetek.. :(

2015. szept. 15. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Ne rontsd el a barátságuk.
2015. szept. 15. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
A srácoddal mindenképp szakíts, nem éri meg játszadozni mások érzéseivel. Ha a másik fiú visszamegy hollandba azzal sajnos nem tudsz mit kezdeni, próbálhatjátok tartani a távkapcsot, de az nagyon nehéz. A pasiddal mindenképp szakíts, értelmetlen lenne vele maradnod.
2015. szept. 15. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat.

A Hollandos fiú azt mondta, ő azt akarja, hogy folytassuk, mert mindig is tetszettem neki és szeretett, csak nem vallotta be.

2015. szept. 15. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele menni Hollandiaba?
2015. szept. 15. 18:22
 5/7 anonim válasza:
Hagyd el mind a kettőt neked se esne jól ha megcsalnának a lehjobb bnőddel, aztán pedig összejönnènek ès ezek után vagy vège lenne a barátságotoknak ,vagy a srác kellemetlenül èreznè magát mundig, mellesleg a holland srác elèg nagy tapló hogy a barátja barátnőjère hajt...
2015. szept. 15. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Megcsaltad a barátodat. Emellett tönkre tetted a barátságukat is ezzel. Nem is kell mondjam, miért.

Te remekül rombolod az emberi kapcsolatokat.

Szakíts a barátoddal, a másikkal pedig felesleges összejönnöd.

2015. szept. 15. 22:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Ők nem a legjobb barátok, nem is nagy haverok. Csak néha beszélnek. A Holland nem volt honnan tudja, h van barátom, mivel a barátom nem akarta hogy tudjon valaki is a kapcsolatunkról.
2015. szept. 16. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!