Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, ki mellett maradjak?
kapcsolatban vagyok már fél éve egy fiúval, akivel nagyon nem jövünk ki már az elejétől, viszont voltak kellemes pillanatok is, amikor minden szép és jó volt.
Viszont van egy másik fiú, aki a párom jó barátja. Őt már 8 éve ismerem, mindig is volt köztünk valami különleges amiről soha nem beszéltünk nyíltan. Ő elvolt költözve Hollandiába egy jó ideig, de ettől én még ugyanúgy éreztem iránta. Ezen a nyáron hazajött és sokat találkoztunk, beszélgettünk, csókolóztunk, olyn volt mint amire mindgi vágytam, éreztem, hogy tényleg szeretem. A párom megtudta, hogy én szeretem a haverját, én meg tehetetlen vagyok, mert akármennyire is szeretnék dönteni képtelen vagyok..
A srác sajnos visszafog menni Hollandiába. Kérlek segítsetek.. :(
Köszönöm a válaszotokat.
A Hollandos fiú azt mondta, ő azt akarja, hogy folytassuk, mert mindig is tetszettem neki és szeretett, csak nem vallotta be.
Megcsaltad a barátodat. Emellett tönkre tetted a barátságukat is ezzel. Nem is kell mondjam, miért.
Te remekül rombolod az emberi kapcsolatokat.
Szakíts a barátoddal, a másikkal pedig felesleges összejönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!