Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hazamenjek vagy maradjak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MrMrs kérdése:

Hazamenjek vagy maradjak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A családommal eljöttem Angliába, neveloapam mar fel éve dolgozott kint es most ki vettünk egy házat. De nagyon hianyzik a barátom. Nemtudom mit csinaljak. Hazamehetek, akkor mamanal es baratomeknal laknek felváltva es ugyanott folytatnam a sulit ahol eddig,viszont anyaek ittmaradnanak. Ha pedig nem megyek, itt kezdem a sulit Angliába es nemtudom mikor tudok hazamenni legközelebb, jo par hónap mulva. Nemtudom mit kene tennem ebben a helyzetben.

2016. júl. 17. 17:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
0%
Azt döntsed amit te szeretnél, én azt mondom hogy maradj itt Magyarországon.
2016. júl. 17. 17:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Én hazamennék... De én idealista szerelmes vagyok. Te döntésed.
2016. júl. 17. 17:11
 3/18 anonim ***** válasza:
A helyedben én maradnék :)
2016. júl. 17. 17:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Mert ha nagyon szereted a barátodat inkabb gyere haza, a szuleidtol valamikor ugyis elfogsz költözni valamikor, a szüleid hosszú távon tervezik hogy kint maradnak vagy csak egy par evet?
2016. júl. 17. 17:31
 5/18 anonim ***** válasza:
39%

Sose értettem, hogy aki egyszer kijut külföldre, miért akar hazajönni...

Én a lelkemet odaadnám érte, hogy kiköltözzek valami olyan országba, ami a lehető legmesszebb van innen!

Én a helyedben maradnék, gondolj bele, mennyien cserélnének veled...

2016. júl. 17. 17:34
 6/18 A kérdező kommentje:

Megoszlanak a vélemények :D

Lehet jó hogy kint vagyok stb de nem tudom értékelni ha nincs mellettem az akit szeretek de tudom hosszútávon jobb lenne. Haza is mennék de maradnék is.

2016. júl. 17. 17:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Maradj. Ha a barátodnak is annyira hiányzol, mint ő neked, akkor úgyis utánad megy. Kint nagyobb a létbiztonság, mint Mo.-on.
2016. júl. 17. 18:02
 8/18 A kérdező kommentje:
Jönne csak nem engedi az anyja ezért tehetetlen. Ezért mennék én
2016. júl. 17. 18:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezt ne egy ilyen oldalon kiírt kérdés válaszai alapján döntsd el.Te gondold ezt végig magadban hogy mit akarsz.Ha meg ennyit nem tudsz sajnállak.Tényleg neked kell eldönteni,mi nem ismerjük a környezeted.
2016. júl. 17. 18:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Velem is volt olyan, hogy szüleim kint laktak külföldön, én meg itthon Magyarországon a nagymamámnál, és nem azért maradtam itt, mert a barátom akarta, hanem mert én itt vagyok itthon, itt vagyok boldog. Döntsd el, hogy neked hogy lenne a legjobb, kint a szülőkkel, egy új helyen, vagy itthon a barátoddal, a megszokott környezetben.
2016. júl. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!