Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Hazaköltözzek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Még egy éve összeköltöztem a barátommal egy másik városban, mint ahol a szüleim élnek. Mostanában viszont egyre rosszabb a kapcsolatunk a barátommal. Néha már idegesít, ha vele vagyok, viszont ha otthon vagyok Pesten akkor hiányzik. Emiatt nem tudok dönteni. Ebben a városban nagyon szeretem az iskolámat, a barátaimat, és ha visszamennék Pestre, akkor egy új közegbe kéne megint beilleszkednem, viszont tanulás szempontjábol Pest jobb lenne. Sok nekem ez az egész, hogy suli után még nekem kell főzni, mosni és takarítani is. Tanulás mellett ez az egész szinte lehetetlen. Emellett még az "anyósom" hetente állandóan feljárkál és mindent elpakol máshova, lekapcsolja a fűtést stb. Egyedül már csak az tart vissza, hogy hiányoznának a barátnőim, a barátom(de persze hétvégente találkoznánk) és új iskolát kéne megszoknom, ahol nem tudhatom hol tartanak a tananyagba stb.

Szóval szerintetek maradnom kéne vagy inkább menjek haza?

18/L

2016. márc. 6. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj a hazi munkat meg o is meg tudja csinalni
2016. márc. 6. 21:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék maradni, csak itt már nem tudok mellette pihenni. Kb. mindennaposak már a viták...
2016. márc. 6. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Dédnagyanyám - ha még élne - erre azt mondaná, hogy "majd pihenünk a föld alatt, drágám". Ez van.
2016. márc. 6. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én oda sem költöztem volna, saját magad írtad le egy éve már ott vagy ami azt illeti 17 éves voltál tehát még nagykorúnak sem mondhattunk. Anyósjelöltek általában már csak ilyenek, de én édesanyád helyében el sem engedtelek volna még iskolás vagy,majd ha megállsz a magad lábán lehetett volna róla szó. A másik dolog hogy megint elgondolkodtató az, főzöl , mosol, takarítasz mint egy robot gép, iskola után még hozzá. Ő mit is csinál munka után? Nyilván nem arról van szó ne segíts de nem egyedül laksz ott hogy te neked kellene a komplett háztartást vezetni.
2016. márc. 10. 14:15
 5/7 Fruzs33 ***** válasza:
50%
Szerintem maradj,lehet kompromisszumokat is kötni.
2016. márc. 10. 15:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Ő is tanul még OKJ-n, de kb. minden délután alszik. Mosogatni ő szokott...
2016. márc. 11. 12:37
 7/7 anonim válasza:
100%
És ő nem szeretne veled hazaköltözni? Én úgy csinálnám hogy neked legyen a legjobb, mert úgy hangzik hogy szinte mindent te csinálsz... végülis nemtudom de hogy válaszoljak haza jönnék.
2016. márc. 18. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!