Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hazaköltözzek vagy maradjak?
Még egy éve összeköltöztem a barátommal egy másik városban, mint ahol a szüleim élnek. Mostanában viszont egyre rosszabb a kapcsolatunk a barátommal. Néha már idegesít, ha vele vagyok, viszont ha otthon vagyok Pesten akkor hiányzik. Emiatt nem tudok dönteni. Ebben a városban nagyon szeretem az iskolámat, a barátaimat, és ha visszamennék Pestre, akkor egy új közegbe kéne megint beilleszkednem, viszont tanulás szempontjábol Pest jobb lenne. Sok nekem ez az egész, hogy suli után még nekem kell főzni, mosni és takarítani is. Tanulás mellett ez az egész szinte lehetetlen. Emellett még az "anyósom" hetente állandóan feljárkál és mindent elpakol máshova, lekapcsolja a fűtést stb. Egyedül már csak az tart vissza, hogy hiányoznának a barátnőim, a barátom(de persze hétvégente találkoznánk) és új iskolát kéne megszoknom, ahol nem tudhatom hol tartanak a tananyagba stb.
Szóval szerintetek maradnom kéne vagy inkább menjek haza?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!