Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek elhagyna a pasim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyna a pasim egy nálamnál csúnyább lányért? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a barátom pár hónapja igen jóban lett egy lánnyal, persze csak barátok. Eleinte nem is zavart, mert a lany sokkal csunyabb mint en es eleg erdekes is. Elismerem az arca még nem is lenne csúnya, de az oltozkodese...hat az borzalom. Ilyen muveszfele a csaj kiallitasai is vannak meg minden, elismerem a tehetseget viszont ahogy kinez...szines cuccokban jar, egyaltalan nem sminkeli magat, a hajat sem vasalja, csak ugy log, teljesen rendezetlenul...ezzel szemben a pasim igazi alompasi,minden lany alma stb....szinte tokeletesen mutatunk egyutt, en modellkedek, kulsore mindketten tokeletesek vagyunk. Na de vissza ahhoz, hogy eleinte meg nem is zavart a dolog hogy baratkozik ezzel a csajjal, ugy voltam vele, hogy egy ilyenert biztos nem hagyna el...viszont mar ketelkedek ebben, mostanaban nagyon sokat van vele, es ha velem van, akkor is mindig azt hallom, hogy a lany ilyen meg olyan kedves, ennek meg annak segitett, milyen onzetlen stb...es ebbol mar elegem van. Egyszer megemlitetten neki, hogy nem ertem hogy miert log olyan sokat egy ilyan fura csajjal...erre total kiakadt hogy nem is fura en nem is ismerem, ne itelkezzek meg hogy nem csak a kulso szamit...en meg csak neztem hogy mivan?? Egesz eddig mindig tetszettek neki a legujabb ruhaim, megdicserte a sminkemet, most megmar nem is foglalkozik ezekkel...sot azt mondja nem erti minek kell ennyit sminkelni. Regebben azt is mindig mondta hogy mennyire gyonyoru vagyok mostmar sosem mondja. Szerintetek elhagyna engem egy csunyabb es fura lanyert mikor egyaltalan nem illenenek ossze nem ugy mint mi?
2016. júl. 5. 16:59
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
De en nem akarok szakitani vele...mit csinaljak? Valtozzak meg? Pedig igy ismert meg es igy jott velem ossze...
2016. júl. 5. 19:14
 32/39 anonim ***** válasza:
Szerintem csak változtass egy picit a gondolkodásmódodon, menj el vele a kiállításra és esetleg dicsérd meg a lány munkáját. Tudom nem biztos hogy egyszerű lesz, de szerintem a barátod értékelni fogja. Ha ki szeretnétek mozdulni akkor a pláza/mozi helyett mehetnétek akár sétálni is. ^^
2016. júl. 5. 19:16
 33/39 anonim válasza:
100%
Remelem igen
2016. júl. 5. 19:17
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, csak én szórakozok ezen a kérdésen olyan jól? :D Feldobta az estém, köszönöm a kérdezőnek, hogy feltette ezt a kérdést, és köszönöm a válaszolóknak. :D

Amúgy "kedves" kérdező, remélem a barátodnak van annyi esze és szakít veled. A másik lány sokkalta szimpatikusabb és értékesebb ember, mint te. Benne legalább van valami különleges, nem úgy mint benned. Mert attól hogy 176 cm vagy és modellkedsz meg ilyen meg olyan tökéletes vagy attól még nem leszel értékes ember. A barátodnak meg ezek szerint van sütnivalója, hogy átlát a külsőségeken és megbecsüli a lányt. Szerintem a kapcsolatotokon nem nagyon lehet már segíteni, de ez csak rajtatok múlik. Főleg rajtad. De azért azt majd írd már meg nekünk, hogyha szakított veled. Thx.

2016. júl. 5. 20:13
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha csúnyábbért nem is, okosabbért biztosan.

Nálamnál helytelen, a nálam a helyes, rag nélkül.

2016. júl. 5. 20:51
 36/39 anonim ***** válasza:
Annyira egyértelmű, hogy kamu a kérdés :D
2016. júl. 5. 23:14
 37/39 anonim ***** válasza:
49%
Valakinek nem kell smink hogy szép legyen.. Neked kell mert anélkül bányarém vagy, neki meg nem mert ő alapból gyönyörű, ne irigykedj!!
2016. dec. 30. 11:55
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Oh te jó ég. Az ilyen kis beképzelt pi@@kat de utálom.

Modell vagy és? Tökéletes? Na ne nevettess.

Szerintem értelmesebbnek tartja azt a másik lányt, mint téged. Vele el tud beszélgetni más dolgokról is, mint a műkörmök,szoli meg efféle dolgok. Remélem összejön azzal a csajjal, mert neki van egyénisége!!!

2016. dec. 30. 19:45
 39/39 anonim ***** válasza:
Ostoba tyúk vagy, Kérdező. Ne aggódj, az alfáknak, s gazdag a gazdag cigánybűnözőknek majd kelleni fogsz.
2017. márc. 26. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!