Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhagyna a pasim egy nálamnál csúnyább lányért? (bővebben lent)
Gyerekek, csak én szórakozok ezen a kérdésen olyan jól? :D Feldobta az estém, köszönöm a kérdezőnek, hogy feltette ezt a kérdést, és köszönöm a válaszolóknak. :D
Amúgy "kedves" kérdező, remélem a barátodnak van annyi esze és szakít veled. A másik lány sokkalta szimpatikusabb és értékesebb ember, mint te. Benne legalább van valami különleges, nem úgy mint benned. Mert attól hogy 176 cm vagy és modellkedsz meg ilyen meg olyan tökéletes vagy attól még nem leszel értékes ember. A barátodnak meg ezek szerint van sütnivalója, hogy átlát a külsőségeken és megbecsüli a lányt. Szerintem a kapcsolatotokon nem nagyon lehet már segíteni, de ez csak rajtatok múlik. Főleg rajtad. De azért azt majd írd már meg nekünk, hogyha szakított veled. Thx.
Ha csúnyábbért nem is, okosabbért biztosan.
Nálamnál helytelen, a nálam a helyes, rag nélkül.
Oh te jó ég. Az ilyen kis beképzelt pi@@kat de utálom.
Modell vagy és? Tökéletes? Na ne nevettess.
Szerintem értelmesebbnek tartja azt a másik lányt, mint téged. Vele el tud beszélgetni más dolgokról is, mint a műkörmök,szoli meg efféle dolgok. Remélem összejön azzal a csajjal, mert neki van egyénisége!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!