Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek elhagyna a pasim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyna a pasim egy nálamnál csúnyább lányért? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a barátom pár hónapja igen jóban lett egy lánnyal, persze csak barátok. Eleinte nem is zavart, mert a lany sokkal csunyabb mint en es eleg erdekes is. Elismerem az arca még nem is lenne csúnya, de az oltozkodese...hat az borzalom. Ilyen muveszfele a csaj kiallitasai is vannak meg minden, elismerem a tehetseget viszont ahogy kinez...szines cuccokban jar, egyaltalan nem sminkeli magat, a hajat sem vasalja, csak ugy log, teljesen rendezetlenul...ezzel szemben a pasim igazi alompasi,minden lany alma stb....szinte tokeletesen mutatunk egyutt, en modellkedek, kulsore mindketten tokeletesek vagyunk. Na de vissza ahhoz, hogy eleinte meg nem is zavart a dolog hogy baratkozik ezzel a csajjal, ugy voltam vele, hogy egy ilyenert biztos nem hagyna el...viszont mar ketelkedek ebben, mostanaban nagyon sokat van vele, es ha velem van, akkor is mindig azt hallom, hogy a lany ilyen meg olyan kedves, ennek meg annak segitett, milyen onzetlen stb...es ebbol mar elegem van. Egyszer megemlitetten neki, hogy nem ertem hogy miert log olyan sokat egy ilyan fura csajjal...erre total kiakadt hogy nem is fura en nem is ismerem, ne itelkezzek meg hogy nem csak a kulso szamit...en meg csak neztem hogy mivan?? Egesz eddig mindig tetszettek neki a legujabb ruhaim, megdicserte a sminkemet, most megmar nem is foglalkozik ezekkel...sot azt mondja nem erti minek kell ennyit sminkelni. Regebben azt is mindig mondta hogy mennyire gyonyoru vagyok mostmar sosem mondja. Szerintetek elhagyna engem egy csunyabb es fura lanyert mikor egyaltalan nem illenenek ossze nem ugy mint mi?
2016. júl. 5. 16:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen k€£Ž@kól óvjon meg az ég...
2016. júl. 5. 17:04
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Ez a lány elfogja érni, hogy a tökéletes külsőnél vannak nagyobb értékek is egy nőben.

23/F

(Egy olyan pasi, mint a rivális nő.)

2016. júl. 5. 17:05
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hajvasaló tesz valakit széppé te nagyon ostoba 😆
2016. júl. 5. 17:08
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen külső nem minden,*ahogy te is írtad* sőt. A pasid fejébe nem látok bele, viszont azért lehet neki szimpi a lány mert nem tömegcikk. Nem sminkeli magát *nincs baj a sminkkel, csak akkor ha sok és/vagy erős* , vagyis nem akar beállni abba a bizonyos sorba és jól érzi magát így. Arra nem gondoltál hogy aki fura, az jó értelemben is lehet az? A kedves főleg önzetlen lányok pedig egyre ritkábbak. [link]

A válaszom nem ellened irányul/téged kritizál, ne értsd félre. Csak megpróbáltam a kérdésedre válaszolni.

2016. júl. 5. 17:10
 5/39 anonim ***** válasza:
97%

Így olvasva az a másik lány már szimpatikusabb mint te. Tudod miért? Mert nem egy üresfejű liba, mert van egyénisége. Attól hogy nem vasalja a haját, vagy nem sminkeli magát, és nem úgy öltözködik már a veled azonosuló tucatlányok, még sokkal érdekesebb, okosabb mint te.

Én csak remélem, hogy a srác hamar rájön, hogy a másik lány értelmes..

2016. júl. 5. 17:11
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Smink nélkül meglátott? És most szörnyethalt
2016. júl. 5. 17:17
 7/39 anonim ***** válasza:
95%
Nem csak külső számít. Túl felszínes vagy.
2016. júl. 5. 17:31
 8/39 October15 ***** válasza:
100%

Gondolom a kisregény arról szól, hogy marha szép vagy a korodnál természetesen érettebb..XD A másik csaj meg csúnya és ebből adódóan totál érdektelen és amúgy is, hogy merészel egyáltalán levegőt venni a közeledben. :D

Ha ez a célja akkor úgy lefogja csapni a kezedről mint a pinty. :)

2016. júl. 5. 17:36
 9/39 October15 ***** válasza:
100%

A válaszokat olvasva kíváncsi lettem milyen szinten lehetsz reménytelen.. úgyhogy elolvastam WOW te aztán egy igencsak életképtelen jószág lehetsz. :D

SPOILER ON!

A pasid eddig sem szerette azt, hogy levakolod magad és azt sem ahogy öltözködsz.. annyi változott, hogy eddig jobb híján elég voltál neki. Most viszont akadt egy csaj akiben lát is fantáziát, hármat találhatsz, hogy egy pasi mégis miért áll AUTOMATIKUSAN más oldalára a barátnőjével szemben. :) R.I.P.

SPOILER OFF!

Egészen elképesztő, hogy milyen szinten nem vagy tisztában se magaddal se másokkal.. komolyan már-már érdekes, hogy mégis egyáltalán még, hogy lehetsz életben. XD

24F

2016. júl. 5. 17:43
 10/39 anonim ***** válasza:
21%

Kedves Kérdező!

A húgom modell..és elárulom neked hogy a kifutóra min.174 cm -kell lenni😊 te vagy Ennyi? Ha nem akkor soha nem leszel te modell 😏

De viszont más dolog ha fizetsz érte egy szakértőnek

2016. júl. 5. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!