Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhagyna a pasim egy nálamnál csúnyább lányért? (bővebben lent)
Szerintem igen. Ez a lány elfogja érni, hogy a tökéletes külsőnél vannak nagyobb értékek is egy nőben.
23/F
(Egy olyan pasi, mint a rivális nő.)
Igen külső nem minden,*ahogy te is írtad* sőt. A pasid fejébe nem látok bele, viszont azért lehet neki szimpi a lány mert nem tömegcikk. Nem sminkeli magát *nincs baj a sminkkel, csak akkor ha sok és/vagy erős* , vagyis nem akar beállni abba a bizonyos sorba és jól érzi magát így. Arra nem gondoltál hogy aki fura, az jó értelemben is lehet az? A kedves főleg önzetlen lányok pedig egyre ritkábbak. [link]
A válaszom nem ellened irányul/téged kritizál, ne értsd félre. Csak megpróbáltam a kérdésedre válaszolni.
Így olvasva az a másik lány már szimpatikusabb mint te. Tudod miért? Mert nem egy üresfejű liba, mert van egyénisége. Attól hogy nem vasalja a haját, vagy nem sminkeli magát, és nem úgy öltözködik már a veled azonosuló tucatlányok, még sokkal érdekesebb, okosabb mint te.
Én csak remélem, hogy a srác hamar rájön, hogy a másik lány értelmes..
Gondolom a kisregény arról szól, hogy marha szép vagy a korodnál természetesen érettebb..XD A másik csaj meg csúnya és ebből adódóan totál érdektelen és amúgy is, hogy merészel egyáltalán levegőt venni a közeledben. :D
Ha ez a célja akkor úgy lefogja csapni a kezedről mint a pinty. :)
A válaszokat olvasva kíváncsi lettem milyen szinten lehetsz reménytelen.. úgyhogy elolvastam WOW te aztán egy igencsak életképtelen jószág lehetsz. :D
SPOILER ON!
A pasid eddig sem szerette azt, hogy levakolod magad és azt sem ahogy öltözködsz.. annyi változott, hogy eddig jobb híján elég voltál neki. Most viszont akadt egy csaj akiben lát is fantáziát, hármat találhatsz, hogy egy pasi mégis miért áll AUTOMATIKUSAN más oldalára a barátnőjével szemben. :) R.I.P.
SPOILER OFF!
Egészen elképesztő, hogy milyen szinten nem vagy tisztában se magaddal se másokkal.. komolyan már-már érdekes, hogy mégis egyáltalán még, hogy lehetsz életben. XD
24F
Kedves Kérdező!
A húgom modell..és elárulom neked hogy a kifutóra min.174 cm -kell lenni😊 te vagy Ennyi? Ha nem akkor soha nem leszel te modell 😏
De viszont más dolog ha fizetsz érte egy szakértőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!