Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhagyna a pasim egy nálamnál csúnyább
lányért? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a barátom pár hónapja igen jóban lett egy lánnyal, persze csak barátok. Eleinte nem is zavart, mert a lany sokkal csunyabb mint en es eleg erdekes is. Elismerem az arca még nem is lenne csúnya, de az oltozkodese...hat az borzalom. Ilyen muveszfele a csaj kiallitasai is vannak meg minden, elismerem a tehetseget viszont ahogy kinez...szines cuccokban jar, egyaltalan nem sminkeli magat, a hajat sem vasalja, csak ugy log, teljesen rendezetlenul...ezzel szemben a pasim igazi alompasi,minden lany alma stb....szinte tokeletesen mutatunk egyutt, en modellkedek, kulsore mindketten tokeletesek vagyunk. Na de vissza ahhoz, hogy eleinte meg nem is zavart a dolog hogy baratkozik ezzel a csajjal, ugy voltam vele, hogy egy ilyenert biztos nem hagyna el...viszont mar ketelkedek ebben, mostanaban nagyon sokat van vele, es ha velem van, akkor is mindig azt hallom, hogy a lany ilyen meg olyan kedves, ennek meg annak segitett, milyen onzetlen stb...es ebbol mar elegem van. Egyszer megemlitetten neki, hogy nem ertem hogy miert log olyan sokat egy ilyan fura csajjal...erre total kiakadt hogy nem is fura en nem is ismerem, ne itelkezzek meg hogy nem csak a kulso szamit...en meg csak neztem hogy mivan?? Egesz eddig mindig tetszettek neki a legujabb ruhaim, megdicserte a sminkemet, most megmar nem is foglalkozik ezekkel...sot azt mondja nem erti minek kell ennyit sminkelni. Regebben azt is mindig mondta hogy mennyire gyonyoru vagyok mostmar sosem mondja. Szerintetek elhagyna engem egy csunyabb es fura lanyert mikor egyaltalan nem illenenek ossze nem ugy mint mi?
Te 50%-os nem látod hogy senkit se érdekel ez a téma? Menjél oszt beszéld meg a kérdezővel privátban, ne itt szemetelj a felesleges és a kérdés szempontjából értelmetlen válaszaiddal. Köszi ^^
Kérdező! A pasid el fog hagyni, mert a másik lány sokkal normálisabb mint te. Lehetne ezt ragozni, de ennyi a lényeg. Neked a külsőd van, már ameddig meg nem öregszel, ő meg belül is értékes. Tippelj melyik a fontosabb egy hosszútávon is jól működő kapcsolatban.
2016. júl. 5. 18:29
22/39 anonim válasza:
# 23
"Te 50%-os nem látod hogy senkit se érdekel ez a téma? Menjél oszt beszéld meg a kérdezővel privátban, ne itt szemetelj a felesleges és a kérdés szempontjából értelmetlen válaszaiddal. Köszi ^^ "
Na végre már megmondta a tutit valaki :'D XDDDD
2016. júl. 5. 18:33
23/39 anonim válasza:
Elképesztő hogy lehet valaki ilyen sötét mint a kérdező:)
befizet egy ócska fényképésznek,és kiretusálja a képeit.és már modellnek képzeli magát..:D
De azt nem érti meg hogy 174cm fölötti nők lehetnek csak modell kifutosok..
2016. júl. 5. 18:41
24/39 anonim válasza:
és 160cm alatt semmi esetre se lehet senki modell..az kizárt
2016. júl. 5. 18:44
25/39 A kérdező kommentje:
Honnan szeditek hogy 160 cm vagyok?? 176 cm vagyok de sztem sok magas lany van...amugy az eredeti kerdesre kevesen valaszoltak...most hivott baratom hogy hetvegen nem lenne-e kedvem elmenni vele a csaj kiallitasara...mikpr amugy moziba mentunk volna de azt mondja hogy majd elmegyunk maskor viszont a megnyitot nem hagyja ki...eddig rohadtul nem erdekeltek a kiallitasok most meg...azt sem ertem a csaj mit akar tole eszrevehetne hogy nincsenek egy szinten.
2016. júl. 5. 18:51
26/39 anonim válasza:
Hát Kérdező van egy olyan érzésem hogy te még 160cm-ert is alig éred el,de ne csüggedj,törpéknek is akad meló valahol a világban :D
Ne képzeld magad modellnek..ne vagy az:)
2016. júl. 5. 18:57
27/39 anonim válasza:
Hagyjuk gyerekek ez hülye ! XDDDDDD
2016. júl. 5. 18:57
28/39 A kérdező kommentje:
Hagyjal mar majd ha arra vagyok kivancsi hogy lehetek e modell akkor azt majd kiirom masik kerdesben...nem ez a problemam.
2016. júl. 5. 19:00
29/39 anonim válasza:
Nem értelek, kaptál választ a kérdésedre, miért nem gondolkodsz egy kicsit akkor? Mert a válasz nem az amit te vársz hogy: "Ugyan te szebb vagy egy ilyen kincset idiótaság lenne elhagyni." ? Mert akkor a várakozást abba is hagyhatod, mert senki nem fogja ezt mondani. Amúgy addig ne aggódj míg a barátod veled van, akkor aggódj ha felhozza a szakítást.
2016. júl. 5. 19:09
30/39 A kérdező kommentje:
Mikor kozoltem vele hogy en aztan nem fogok kiallitasra menni kb fel percig hallgatott es aztan azt mondta hogy majd beszelnunk kene. Mondtam hogy mondja most de erre "nem telefontema"....most szakitani akar velem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!