Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha az akibe szerelmesek vagytok elhagyna?
#1 persze csak akkor,ha te hibáztál...
Van,hogy egyszerűen nem viszonozza az érzéseket a másik.Ilyenkor nem te vagy a hibás,ez van,el kell fogadni :)
Én elkezdenék egyből ismerkedni másokkal,hogy ne a múlton rágódjak,amin már nem tudok változtatni.Minél előbb próbálnék továbblépni,minél kevesebb szenvedéssel.
Amit biztos nem csinálnék,az az,hogy kaparnék utána.Ha egyszer nem kellettem neki,akkor nincs miért küzdeni,kellek majd másnak;)
Attól függ, miért hagyott el? Ha úgy gondolnám, hogy érdemes várnom rá, akkor elgondolkoznék rajta, és megpróbálnám vele újra, ha ő is akarja, és ha olyan indoka lenne (pl. távkapcsolat nem működik)
ami szerintem nem hoz sértettséget a kapcsolatunkba.
Ha ő nem így gondolná, nem lehetne megmenteni a kapcsolatot, vagy más lenne az indok, akkor elengedném, és elfelejteném örökre. Nem futnék utána. Lehet fájna, de túltenném magam rajta.
Ahogy az 1-es: okulás, konzekvencia levonás, továbblépés.
Utána szaladni annak, aki menni akar = még jobban taszítás.
Amúgy meg a szerelmesség az, hogy magamat szeretem, így magamnak akarok szépet-jót-kellemeset úgy tárggyal, mint a szerelmemmel. Amikor meg szeretek valakit, azzal remélhetőleg tudok egy határozatlan ideig egy úton (azonos célok) haladni, fejlődni, fejlődésben elősegíteni, ha pedig elérkezik a közös út vége egyik vagy másik fél okán (pl. az egyik folyamatosan tanul, keres, stb, szélesebb a látóköre, a másik áll helyben: egy idő után elfogy a közös téma), akkor el kell engedni, hiszen nem a tulajdonod, csak a társad, barátod aki felett nem rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!