Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiben van a hiba?
Barátőmmel 1.5 éve vagyunk együtt.
De most el kezdett fiúkkal beszélgetni facebookon meg találkozni úgy mond pár fiú haverjával.
De engem rettentően idegesít ha más fiú van a közelében vagy akár cska beszélget vele.Volt pár ember akitől el tiltottam de kezdi ez meg ölni a kapcsoaltunkat azt mondja a semmiért vagyok féltékeny és ő engem szeret velem akarja le élni az életét.De annyira idegsít a dolog engem hogy nem bírom tűrtőztetni magam és nem ki mutatni hogy engem ez mennyire bánt hogy más fiukkal akar találkozni.
pl olyat irt neki az egyik fiu h van e nála esélye barátnőm meg azt irta neki majd az még kiderül.. szerintem ez nem normális dolog.Ezen akadtam k ia legjobban én vagyok túlságosan féltékeny vagy tényleg nem szeret már barátnőm úgy ahogy az előtt.
Nem szeretném el veszíteni nekem ő a legjobb dolog az életemben.Mi tévő legyek ?
Az, hogy a fiú barátaival találkozik szerintem önmagában normális dolog lenne és hülyeség "eltiltani", eleve egy kapcsolatban megtiltani valamit a másiknak hülyeség...
De ez: "pl olyat irt neki az egyik fiu h van e nála esélye barátnőm meg azt irta neki majd az még kiderül.." ....hát..érdemes lenne elgondolkodnod, hogy van e értelme folytatni. Egyébként meg tuti meg van rá az oka, hogy más fiúknak kezdett el ilyeneket írogatni, ha eddig nem tette.. beszélgessetek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!