Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kiben van a hiba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiben van a hiba?

Figyelt kérdés

Barátőmmel 1.5 éve vagyunk együtt.

De most el kezdett fiúkkal beszélgetni facebookon meg találkozni úgy mond pár fiú haverjával.

De engem rettentően idegesít ha más fiú van a közelében vagy akár cska beszélget vele.Volt pár ember akitől el tiltottam de kezdi ez meg ölni a kapcsoaltunkat azt mondja a semmiért vagyok féltékeny és ő engem szeret velem akarja le élni az életét.De annyira idegsít a dolog engem hogy nem bírom tűrtőztetni magam és nem ki mutatni hogy engem ez mennyire bánt hogy más fiukkal akar találkozni.

pl olyat irt neki az egyik fiu h van e nála esélye barátnőm meg azt irta neki majd az még kiderül.. szerintem ez nem normális dolog.Ezen akadtam k ia legjobban én vagyok túlságosan féltékeny vagy tényleg nem szeret már barátnőm úgy ahogy az előtt.

Nem szeretném el veszíteni nekem ő a legjobb dolog az életemben.Mi tévő legyek ?

2016. jún. 28. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy a fiú barátaival találkozik szerintem önmagában normális dolog lenne és hülyeség "eltiltani", eleve egy kapcsolatban megtiltani valamit a másiknak hülyeség...

De ez: "pl olyat irt neki az egyik fiu h van e nála esélye barátnőm meg azt irta neki majd az még kiderül.." ....hát..érdemes lenne elgondolkodnod, hogy van e értelme folytatni. Egyébként meg tuti meg van rá az oka, hogy más fiúknak kezdett el ilyeneket írogatni, ha eddig nem tette.. beszélgessetek többet.

2016. jún. 28. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Benne van a hiba.
2016. jún. 28. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
a lányban vagy bennm ?
2016. jún. 28. 17:20
 4/5 Adelll ***** válasza:
Neked van igazad. De az h megtiltod neki az hulyeseg. Vagyis egy jo kapcsolatba nem kell kulon tiltani egy lanynak h ne legyen ilyen mas fiukkal. Beszeljetek meg. H miert ir ilyet mas fiuknak es h szerinte ez nem e furcsa. Meg h min kene valtoztatni. Abba igazad van h ez tenyleg nem jo
2016. jún. 28. 21:49
 5/5 anonim válasza:
Szerinte nem érdemes megtiltani hogy talizzon más srácokkal de meg kell beszélnetek a dolgot mert lehet hogy nem érdemes folytatni a kapcsolatot.De lehet hogy nem meri elmondani neked hogy mást jobban szeret.
2016. jún. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!