Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? Miért nem kapok semmit a baratomtol?
Egy bunkó paraszt. Már bocsi. De szerintem nem szeret téged őszintén. Legalább egyszer vehetne neked valamit. Az én párom mindig meglep valami kis aprósággal. És nem vár viszonzást. Nem nagy ajándékokra kell gondolni, de pl. egy-egy csoki, virág,akármi.
Legalább ennyit megtenne érted HA szeretne. De nekem az jön le hogy ez nem így van,csak vagy neki.
Ez szerintem is bunkóság, parasztság tőle...
Nem is arra a részére gondolok, hogy külön fizettek, ha mentek valahova. Nincsen párom, de én alapvetően szeretem, ha egy társaságban mindenki a maga részét állja például moziban a belépőjegynél vagy egy vacsoránál ilyesmi. Ezt a párommal is hasonlóképpen intézném, barátaimmal is így szoktam vagy rendszeresen meghívjuk egymást és akkor "ki van egyenlítődve". Viszont nem hiszem, hogy 200 forint a földhöz vágta volna, ráadásul ha egyébként sem szokott téged meglepni apróságokkal...szerintem nagyon durva, hogy ennyi ideje együtt vagytok és így viselkedik. Névnapodon, születésnapodon sem szokott meglepni semmivel? Én megértelek téged és ez nem pénzéhesség szerintem mert most egy csoki vagy egy szál virág aztán tényleg nem nagy kiadás és néha napján igazán kedveskedhetne neked, főleg úgy, hogy te közben sütsz neki sütit, veszel neki csokit és ő ezt nem viszonozza. Nem tudom igazából, hogy mit lehet tenni egy ilyen helyzetben mert ezt szerintem mindenhogyan kellemetlen lehet megbeszélni, de szerintem ennek nincsen más módja illetve ez különben is az ő szégyene...Próbálj erősebben célozgatni rá, aztán ha végképp nem érti, akkor pedig mond el neki, hogy téged ez és ez zavar. Bár lehet, hogy akkor meg csak úgymond kényszerből ajándékozna meg és nem önszántából. Szerintem az túlzás, hogy nem szeret mert veled van, tehát ha egyébként jól kijöttök, te is szereted őt és amúgy passzolnak, működnek köztetek a dolgok, akkor azért a szakítás egy drasztikus megoldás lenne. Viszont ha úgy érzed, hogy neked ez így nem működik, más problémátok is van, akkor az is egy lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!