Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez mennyire helytelen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire helytelen?

Figyelt kérdés

van barátnőm akit nagyon szeretek, és szerelmes is vagyok, nagyon sokat, mindent jelent nekem. Mostanában sok a veszekedés, eléggé hullámvölgyben rekedtünk.

Volt egy háromnapos osztálykirándulásom, ahol elég nagy hülyeséget tettem, legalábbis a lelkiismeretem nem nyugszik.

Van egy lány osztálytársam, akit nagyon nagyon szeretek (MINT BARÁT) megért, megbeszélünk sok mindent, segítettem neki találni egy srácot is, nagyon jól elvagyunk, elszórakozunk, de semmi komoly.

Ittunk (nem keveset) és este az ő szobájukban aludtam, az ágyon ültünk beszélgettünk én elfeküdtem mert fáradt vtam, még félálomban dumáltunk, majd lefeküdt mellém, közös takaró, egy párna, egyszemélyes ágy... reggel úgy keltem, hogy átkaroltuk egymást, szerencsére én keltem fel először, ezért nem látta senki, nem is emlékszik rá, legalábbis nem említette....

Nagyon lelkim van több okból is.

1. barátnőm van

2. Ő pedig jövőhéten valszeg összejön a sráccal akivel már rég ismerkednek

3. Csak legjobb barát, nem szabadna baráttal ezt.

4. Mi van ha más is vt? nagyon kész vtunk, mindketten eléggé leittuk magunkat és sok mindenre nem emlékszünk, ezért nem tudom h mi történhetett még..

Megcsalásnak számít? A körülményeket is figyelembe véve? (és volt még szabad ágy a szobában)

2015. szept. 5. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Barátnőd ismeri a lány barátodat?:) (ha igen, akkor szerintem mondd el neki, vagy mutasd meg neki ezt a kérdést, mielőtt más mondaná)

Előtte tisztázd le a csajjal, hogy mi volt ez köztetek és kész.

2015. szept. 5. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:
személyesen nem ismeri és nem hiszem, hogy ez tisztázható probléma nélkül... a kérdésem, h ti mit tennétek, ha barátnőtök/barátotok tenné ezt
2015. szept. 5. 14:24
 3/6 A kérdező kommentje:
ja és egy éve egymásba vtunk esve, még bnőm előtt, csak mivel oszt. társ nem akartunk többet
2015. szept. 5. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem megcsalás, nem történt semmi.Annyira sosincs kész az ember, hogy ilyenre ne emlékezzen, vagy, hogy visszaöltözzön :D

Nincs okod lelkiismeretfurdalásra, nyugi, én is szoktam lány barátomnál aludni, de barátnőm tudja, hogy szeretem, nem csalnám meg és ezért nem zavarja/ megbékélt vele.

2015. szept. 5. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:
tudod, nem csak szex van.. arra persze h emlékeznék, de egy csók kieshet és nem hiszem h a lánybarátodnál gyakran előfordul ez xd... nemtom, mrgkérdezem mi a véleménye, baj-e
2015. szept. 5. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Túlliheged az egészet! Részegen szinte képtelenség szexelni. Ha csókolóztatok, akkor se emlékeztek rá. Szóval az meg se történt. Amúgy meg lehet csak nem volt szíve kidobni az ágyból. Az meg, hogy összebújva aludtatok, még nem jelent semmit. Az már nehezebb kérdés, hogy a barátnődnek elmondd-e. Ha nagyon jóban vagytok és bízik benned, meg hisz neked, akkor el lehet mondani, még erősítheti is a bizalmat azzal, hogy látja, hogy nem titkolózol előtte. De ha csak kicsit is bizonytalan benned, kicsit is féltékeny, akkor viszont nagy baj lehet belőle, ha megtudja.
2015. szept. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!