Win10. Kéri a jelszót, akkor kettő fiokot mutat, egy email cimest ami a rendes Microsoft fiók és egy másikat amivel következö betöltés elött akarna bejelentkezni így kiirja hogy helytelen jelszo stb, mivel az adott jelszó (pinkód) a másiké! Tovább?
Hogy oldjam meg hogy egy fiók legyen,a normális Microsoftos? Most raktam újra a gépet és már így kezdődik... Egyeseknél már olvastam ilyen szitut de a megoldás most mi?
Vagy jobban járok ha vissza rakom a 7-est?
A W10 az eddig helyi fiók mellett felkínál egy Microsoft fiókot is, azért hogy minden eszközöd - mobil, xbox, laptop - szinkronizálni tudjon.
Próbálom követni a sztorit, nem lehet hogy ezeket te kevered? Az emailes a microsoftos fiók lesz, a másik pedig a régi, klasszikus W7 féle helyi fiók. Hogy melyikre állítottál be pin kódos belépést azt pedig már neked kell tudnod.
Lehet itt nem erthrtoen irtam le,foleg annak akinek ilyen meg nem volt.
Azota mar megkaptam ra a valaszt es egy kis szokasosnak mondot bakija a 10esnek.Masodjara mar ismet auton jol jelentkezet be.
Vannak aprob nagyob hulyesegei meg szegenynek.Kesobb majd meg megnezzuk ezt a 10est mert meg nem az igazi..Forrja ki magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!