Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lerombolt bizalmat lehetséges újra felépíteni egy párkapcsolatban?
18F
17L
Tegyük fel hogy a lányban sorozatosan csalódnia kellett a fiúnak ami miatt minden bizalma elfogyott a lány iránt.
És a lány próbálkozna ezt helyrehozni.
hát én az exemben rohadt nagyot csalódtam, és sokat szenvedtem... érzelmileg. és soha nem sikerült visszaállítani a bizalmat, amit én az első pillanattól kezdve megadtam neki. én megbíztam benne, már akkor is amikor azt se tudtam igazából hogy ki ő. és ő meg elkukizta.
mindig azon járt az agyam hogy merre lehet és kivel már megint...
Nem igazán! Csak keveseknek sikerül. És csak kevesek gondolják komolyan hogy megváltoznak, és szép lesz minden! Az újrakezdési vágyak legtöbbje a birtoklási vágyból fakad! Illetve annak félelméből, hogy egyedül marad a delikvens!
Fiatalok vagytok lépjetek, és kezdjetek mást, újat, szépet!
Nem szakmai, de ez talán adhat választ. :)
#4 hát ez nagyon jó olvasmány és maximálisan elgondolkodtatott.
A kőműveses dolgot azér írtam mer ha idetéved egy troll akkor a kérdés alapján ne kezdjen el egy erőltetett közhelyt írni téglákrol stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!