Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az hogy 13 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy 13 évesen lassan beleőrülök hogy nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Minden vágyam, semmit sem szeretnék jobban mint egy barátnőt. Kb 1 hónapja vagyok ilyen mióta elmúlt a depreszzióm...Ez miért lehet? Másra nem is tudok gondolni csak a lányokra.
2016. jún. 28. 01:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Én meg egy szerelmes barátot 😏
2020. dec. 20. 13:29
 32/38 A kérdező kommentje:
Gyere rám
2020. dec. 20. 18:47
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem szokásom nekem kezdeményezni a fiúk felé,de szívesen látom üzenetedet :)
2020. dec. 20. 19:24
 34/38 A kérdező kommentje:
Már 18 vagyok de még mindig nem volt semmi se lányokkal :DD
2021. szept. 12. 18:57
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek elkeseríteni, de én például az összes ismerősömnél azt láttam, hogy amikor már tényleg elengedték ezt a dolgot és már nem keresték görcsösen a szerelmet, akkor találták meg a jelenlegi párjukat:) Ne ennek szenteld az életed, inkább fókuszálj magadra, szeresd magad és a többi jön majd magától, de sok sikert!
2021. szept. 12. 19:59
 36/38 anonim válasza:
100%
Jó kitartó vagy öcsi xD
2021. szept. 13. 06:10
 37/38 anonim ***** válasza:
Nyugi, 19 vagyok, mindjárt 20 és én is csak 1 hónapja ismertem meg a legelső barátnőm. Aztán én soha életemben nem kerestem párkapcsolatot.
2021. szept. 14. 01:27
 38/38 anonim ***** válasza:

Az is más, hogy valaki szeretne párkapcsolatot de nem gebed bele a keresésbe, viszont ha valaki nem is akar párkapcsolatot vagy egyáltalán nem tesz semmit sem érte akkor úgy tényleg jóval nehezebb:)

Meg kell találni az arany középutat, mert a sült galamb nem hullik az ölünkbe, viszont nem is kell egész életünkben puskával járkálni, hogy levadásszuk a madarat.

2021. szept. 14. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!