Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem lenne nagyon a tanácsotokra, mert lassan beleőrülök ebbe a bizonytalanságba?
Figyelt kérdés
Szóval annyi lenne a történet, hogy körülbelül egy éve ráírtam egy férfira chaten, akit a munkahelyen láttam egyszer, de nem érintkeztem vele semmilyen módon, mert nem voltunk egy térben (két különböző építménye van a cégnek, ő egyszer átugrott abba, ahol én vagyok, akkor vettem észre). Elkezdtem vele beszélgetni és minden nap ráírtam, eleinte csak mindenféle átlátszó ürüggyel. Ahogy telt az idő, fordult a kocka és ő szinte többet keresett engem, mint én őt. Egy hét volt a legtöbb idő, amit "kibírt" nélkülem. Szerintem már a beszélgetéseink kezdetén leesett neki, hogy én akarom őt, mert néha megeresztett egy olyan poént, amiből ezt lehetett leszűrni, hogy tisztában van az érzelmeimmel. Aztán kinyögtem. Pár hónapja pontosan leírtam, hogy mi a helyzet, a nyílt titkot. Az az igazság, hogy teljesen őrületbe kergetett, mert nem adott semmilyen visszajelzést, hogy hányadán áll velem. Elbeszélgettünk arról, hogy ezt ő tudja, de elkezdett hárítani ilyen hülyeségekkel, hogy miért pont ő, miért nem a haverja, aki szintén munkatárs. A beszélgetés végén úgy éreztem, hogy miért vagyok ilyen hülye, hiszen most tisztáztam a dolgot egyenesen, és előtte a kis flörtjeimmel pedig adtam neki a magas labdákat, amit soha nem csapott le, most meg kibújik a válasz elől. Egyértelmű, hogy vagy barátzónás lettem, vagy csak egy kis egónövelő játékszer, ami a mellét dagasztja. Jó, eltemettem magamban ezt a kapcsolatot, beletörődtem a néma visszautasításba. Ugyanúgy beszélgettünk, de már teljesen megváltozott a hozzáállásom felé, amit szerintem megérzett. Amióta ez a váltás volt azóta állandóan mondja, hogy találkozzunk. Múltkor meséltem neki, hogy elmentem az ő épületébe, mert csomagot kellett átadnom és teljesen be volt pipulva, betegedve, hogy én nem szóltam neki, hogy ott vagyok, egy kisebb hisztit levágott. Gyakrabban keres, úgy vettem észre, hogy próbálja fényezni, jó színbe feltüntetni magát és ilyeneket ír, hogy "kinéztem az ablakon, olyan szép naplemente van, jó lenne most csónakázni veled". Férfiak, most mondjátok meg kérlek, hogy ez mi, mert én ezt egyszerűen nem tudom megfejteni?! Miért csinálja ezt?2015. aug. 2. 11:49
1/1 anonim válasza:
Bocs,hogy idepofátlankodtam,elvégre nem vagyok pasi....No de aki akar téged,az bizony lépni fog.Nem terel,nem hárít,ha kellesz neki,valamilyen módon tudomásodra fogja hozni.Ez szinte mindig így működik.Nem te vagy,akinek tepernie kell,meg ilyesmiken agyalnia.Amíg te vagy ráfeszülve a témára,addig kiszolgáltatott leszel.Ne add fel a büszkeségedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!