Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért csinálja...

Szerintetek miért csinálja ezt? Lassan beleőrülök.

Figyelt kérdés

Idén váltottam iskolát. Körülbelül addig tartott hogy beleszeressek az egyik osztálytársamba, ameddig besétáltam a terembe. A fiúról azt kell tudni, hogy eddig egy barátnője volt, aki összetörte a szívét. Év elején még látszódott rajta, hogy bántja a dolog (pedig akkor már egy éve szakítottak), mostanában már nem. A lényeg, hogy azóta nem nagyon nyit a lányok felé, még barátkozás szintén sem. Kivéve felém. Egy közelebbi lány barátja van még rajtam kívül, de vele is teljesen máshogy viselkedik mint velem. Már gyakorlatilag minden közös ismerősünk összehozogat minket elméletben, és azt hiszik, hogy van köztünk valami. De sajnos nincs. Pedig egész sokat beszélgetünk facebookon (fél év alatt 20.000 üzenet)meg élőben is. Minden héten megvárja, hogy elkezdődjön a délutáni órám, és csak utána megy haza. Kikísér az állomásig. Ha mellettem ül, mindig nagyon közel ül hozzám, és azzal szoktunk szórakozni néha, hogy csikizzük egymást (bár az inkább már simogatásnak nevezhető mint csikizésnek). Egyszer, mikor azt mondtam, hogy fázok, megfogta a kezemet. Ezen kívül még rengeteg ilyesmi apróság van, beleértve természetesen azt is, hogy sokszor szokott nézni, és mindig mosolyog ha meglát vagy beszélgetünk. De néha eljátssza azt, hogy egyik nap egész nap velem van, másik nap meg mintha nem is léteznék... Ezt abszolút nem tudom megérteni.

Szerintetek mit akarhat? Csak barátnak tart, még mindig a volt barátnője érdekli inkább, csak egyszerűen nem tetszek neki, vagy ő se tudja, hogy mit akar pontosan? (Egyik barátnőm szerint csak idióta.:D)

Hogy kicsit egyszerűbb legyen válaszolnotok: szerintem egész jól nézek ki, szóval nem azzal lehet gond.

Előre is köszi nektek a segítséget.:)))

17/L

2014. máj. 9. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:

vagy taktikázik hogy ne törd össze te is a szívét vagy még nem tudja mit szeretne szerintem

17/F

2014. máj. 9. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem fél a srác az újabb csalódástól. Ezért nem lép konkrétat. Azt várja, hogy te lépd meg az első lépést, mert akkor lehet biztos a dolgában. Vagy taktikázik, de akkor elég nagy patkány.
2014. máj. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!