Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért történik velem az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik velem az, hogy semmi nem jön össze? Sok fiúnak tetszem, de nekem más típusok jönnek be. Lassan beleőrülök, hogy nem találom a helyem a magánéletben, holott az élet minden területén jól teljesítek. :(

Figyelt kérdés

18 évesen nagyon beleestem egy fiúba, 2 évig szerettem aztán megmondtam neki, lepattintott. Ezek után 1 évig senki nem tetszett, senki nem volt az esetem, annak ellenére, hogy kerestem a párom. Aztán most télen találkoztam egy fiúval, akivel nagyon jól kijöttünk, nagyon kedveltük egymást, csak alig tudtunk találkozni (2 hetente 1szer). Február végén vége lett, azt hittem belehalok, sőt sokszor még most is rágódom, hogy nekem ő kell, és nem tudom kiverni a fejemből...

Iszonyatosan vágyok rá, hogy legyen valaki, akihez hozzábújhatok, aki törődik velem, aki szeret, és én is szeretem.

Barátok szerint nagyon vonzó, okos stb nő vagyok, mégsem találom meg a párom, 21 vagyok, szűz, és nem igazán voltak hosszabb kapcsolataim.

Beleszeretek valakibe, (eddig 2 ilyen ember volt), és nem tudok túllépni rajtuk.

Bulikban mindenki csak szexre akar befűzni, utcán nem jönnek oda, nem tudok ismerkedni sehol, mert a sulinkba alig van fiú.

És lassan azt érzem, hogy megint itt a tavasz, jön a nyár, és egyedül vagyok.. a barátnőimnek nincs idejük rám, mert mindenkinek van valakije :(

Mondjatok valamit!

2008. ápr. 26. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ennek nem Te vagy az oka...igy alakult...vannak még igy rajtad kivül(még akkor is igy van, ha úgy érzed, ez nem vigasz)...kitudja, leet hogy már holnap boldog leszel valakivel, lehet hogy egy hét múlva, lehet, hogy egy hónap múlva...mikor a legkevésbé számitassz rá...az a fontos, hogy magadban bizz, légy öntudatos, én nézz szét magad körül....aki visszautasitott az nem érdemel meg Téged!!! Akinek pedig a szexre kellenél az egy hülye f...sz...És ne hasonlitsd magad a "nagy átlaghoz" Te nem vagy olyan mint a többiek...és gondolj bele, többet érsz annál, mint aki 13 évesen (tisztelet a kivételnek) már nem szűz...A másik az az hogy ne légy soha azért valakivel, mert hiányzik a törődés....Én 17 évesen elkövettem azt a hibát, (bennem is lejátszódott az hogy mindenkinek van barátja, nekem nincs, meg törődésre vágyom) aztán eltelt 3 hét, és szakitottam a fiúval... (később rájöttem, hogy csak "azt" akarta, és a hátammögött ócsárolta az alakomat, meg olyanokat mondott h k...va vagyok pedig SEMMI nem volt közöttünk) ezekre persze utólag jöttem rá...mert vakon vágytam arra hogy szeressenek...jelenleg van barátom és még a mai napig is ha eszembe jut ez a "baklövésem" akkor óriási bűntudatom van, és szégyenlem magam, amiért szóba álltam ezzel a fiúval...Neked tehát azt tudom mondani hogy légy türelmes...és meglátod boldog leszel:) remélem segitettem
2008. ápr. 26. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Szóval te mintapéldája vagy annak a picsának akinek fingja nincsen arról mit is akar a másiktól de szerintem magától sem! Aki nem talál tényleg senkit a nem kicsi felhozatalból az elmeroggyant. Arra meg nem vennék mérget hogy minden más területen jól teljesítesz, jobb ha hozzászoksz azt mindig a főnök megrendelő vagy akárki más rajtad kívül dönti el LOL!
2008. ápr. 27. 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászóló inkább fogja be a száját!Pffff

Te is metalálod idővel a párod én csak ezt tudom mondani..mindenesetre az olyanokkal tényleg ne foglalkozz akik csak szexet akarnak..olyanokat mindenhol lehet találni..de nem jók semmire:D szerintem!

2008. ápr. 27. 10:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Második hozzászólónak:

Hallottál az "önértékelés" szóról?

Egyetemen, ami erős egyetemnek számít 4,00 fölötti átlagom van amióta elkezdtem, baráti köröm sem éppe szűk, sok barátom van, családommal minden rendben, sportolok, suli mellett dolgozok is, ott is pozitív visszajelzéseket kapok.

Elmeroggyant meg csak olyan ember lehet, aki kiröhögi a másik problémáját.

Ennyit erről!

2008. ápr. 27. 11:14
 5/9 anonim válasza:
Szia! Jól érzed magad a bőrödben? Az h belül h érzed magad sokban befolyásolja a külsőt, illetve a kisugárzást...
2008. ápr. 27. 13:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Elég változó! Van, amikor tök jól érzem magam, csinosnak látom magam, máskor meg ránézek egy címlaplányra, és elfog a kétségbeesés. Úgyhogy nagyon változó :(
2008. ápr. 27. 14:10
 7/9 anonim válasza:
Én 29 éves vagyok,volt 4kapcsolatom,a leghosszabb 9hónapig tartott.Én sem találok megfelelő párt,aki nekem tetszik annak én nem és akinek meg én,az meg nekem nem.Nehéz,de nem szabad elkeseredni,bízni kell!Járj moziba,színházba,és főként nyitott szemmel,aztán előbb-utóbb lesz valaki.Én is ebben bízom!Azért írtam Neked,h lásd h nem csak TE jársz ebben a cipőben!:)
2008. ápr. 27. 16:16
 8/9 anonim válasza:
Szia! Én is szinte hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy a másik nemhez tartozom. Azt tudom csak tanácsolni, ami mostanában nekem is sokat használt: barátokkal minél több új helyre elmenni szórakozni. Arra meg, hogy nehezen tudsz túllépni az előző kapcsolataidon van egy nagyon igaz mondás: Aki a múltban él, annak nincs jövője. Fontold meg! :)
2008. ápr. 27. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha vigasztal en 33 vagyok es hasonlo cipoben. nagyon nehez normalis pasit talalni de szerintem nehez normalis not is talalni. nekem volt ket hosszabb kapcsim egy 7 eves es egy 3 eves, meg egy 8 honapig tarto nyuglodes. Nalam is az a gond h aki nekem tetszik annak csak "arra" kellenek akinek meg en tetszem az nekem nem igazan jon be. tudom nem kellene h a kulso szamitson de fontos a chemistry is nem csak a belso... es altalaban nekem a helyes sarmos magas izmos pasik tetszenek de azok meg alkalmatlanok sokszor parkapcsolatra... Pedig en kimondottan csinos lany vagyok (most nem bekepzeltseg masok mondtak) nalam ami inkabb az ok a magas karrier sok fiu megijed tole pedig ha megismernenek fonoki posztom ellenere eleg szegyenlos, gatlasos lany vagyok... de akinek csak 'arra' kellenek sajnos meg sem akar ismerni...

en is azt teszem amit elottem levoek tanacsoltak megyek sokat tarsasagba, neha bemutatnak nekem vkit, de nem jon be az illeto kulsoleg akkor azt szoktam nezni h neki is vannak haverjai hatha o rajta keresztul ismerem meg majd a jovobenit. ne legyel elszomordva nem vagy lekesve meg semmirol bizz abban h majd egyszer akkor fog felbukkani mikor nem is szamitasz ra. Legy mindig onmagad! es probalj ne a multban elni, mert a fiuk nem szeretik ha a multrol keseregsz meg azt vhogy a kisugarzasbol megerzik... hidd el ha eljon a megfelelo bele fogsz szeretni egyhamar es a regi ket pasira mar nem is fogsz gondolni!!!!

2008. ápr. 29. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!