Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség! Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 13:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak most írok elnézést!
 2/5 anonim ***** válasza:
No para
 3/5 anonim ***** válasza:
küldheted a privátot :O
2016. jún. 11. 13:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy 2 nappal ezelőtt meglátogattam a barátnőm szüleit, akikkel eddig egyébként jóba voltam. Az "apósomnak" a konyhaszekrény tetején volt egy tányérkészlet, melyet kérésre nekem kellett leszednem. A bnőm odajött mögém (magas a szekrény, így egy széken álltam. Megakarta kérdezni, hogy segíthet-e valamit, de én megbotlottam és a térdemmel pont a bnőm arcába zuhantam. Most jelenleg kórházban van szegény és agyrázkódása van. Nem haragszik, de a szülei annál inkább. Azóta folyamatosan kapom a fenyegetéseket hogy így-úgy megölnek, megvernek és még sorolhatnám. Elmagyaráztam nekik, hogy véletlen volt, de ők aznap délután másik helyiségbe voltak. Meg vannak győződve róla, hogy a lányuk csak félelemből nem mer haragudni rám. Mit csináljak, hogy higyjenek nekem?
2016. jún. 11. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Te nő gyűlölő állat XD.. Amúgy ez nagyon gáz haver :O.. Remélem azért jól van a kis csaj :).. Hát hogy?? Menj be hozzá a kórházba és légy ott egésznap esetleg, ha kell.. Törődj vele és lássak, hogy hogy bánsz vele..
2016. jún. 11. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!