Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti hogy lennetek ezzel?
Nem tudom mit mire veljek.. A lenyeg van egy baratom egy eve vagyunk egyutt es neki van egy exe elso szerelme, elso csok,elso szex.. Szoval nagyon szerette de megis szakitottak. A lany osszejott a baratomnak az egyik legjobb haverjaval es ez nagyon bantotta mert lattam rajta sokszor mikor meglattuk oket egyutt elment a kedve sot majdnem sirt is. Mikor rakerdeztem azt mondta hat nyilvan rossz ez neki.
De miert van ez ugy ertem szereti meg akkor? Es en nem tudtam elfeledtetni vele ot?
De akkor is annyira rossz erzes fog el ha csak bele gondolok is es feltekeny leszek.
Es ha vissza akarna menni hozza a lany o vissza is menne, engem meg ott hagyna es ez a legrosszabb ezzel a tudattal nem birom tovabb ezt.:(
Nekem van egy tanácsom erre.
A volt barátnőm barátai nagyon menők,lányok meg fiúk egyaránt.Sokszor előttük sétáltunk el és akkor mindig picit rosszul éreztem magam,mert nem vagyok gazdag és nem tartom magam jóképűnek.Ilyenkor szótlanabb lettem és ez meglátszott rajtam.Ő észrevette és olyankor mindig megcsókolt.Egyszerre elfelejtettem az egészet.
Ha ez nem jön be,akkor szerintem hagyj időt neki.Járhattok de ezen ne akadj ki,habár fiú,nekünk is kell idő a gondolkodásra,nem mindenki pávagyerek,aki 4 napot jár egy csajjal.Sok sikert!
Ez aranyos gesztus a baratnodtol nagyon :)
En nem csinaltam ezt, inkabb csak gondolkoztam a dolgokon hogy miert van ez szoval akkor lehet hogy nekem is ennyi hianyzik. Meg fogom probalni!
Jaj sajnalom de figyelmetlen vagyok:(
De aranyos volt tole nagyon.
Hat akkor fo a hatarozottsag.
Remelem es koszonom szepen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!