Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy lennétek ezzel? Mit reagálnátok rá?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, 2 hónapos. Előtte 3 hónap beszélgetés, mindenki felvázolta, hogy mi volt a másik előtt. Utána közösségi oldalon nézelődve párod előző évi bejegyzéseire tévedsz és megjelennek új nevek, új események, amelyekről egy szót sem szólt előtte.... persze van benne megegyezés is, de teli ellentmondásokkal arra, mint amit felvázolt.
Miért érzem úgy, hogy körbe van hazudva a fejem ? Nem tudom eldönteni, hogy amit most mond nekem az vajon igaz lehet ?
Hogyan bíznál meg így a másikban, miközben te fair voltál és a valóságot állítva mondtál el neki mindent...
Olyan mintha az egész egy történet lenne, amit ha valami kiderül át kell költeni és úgy tovább vinni..
2015. jan. 28. 14:13
1/5 anonim válasza:
Addig olvastam el h neked "körbe van hazudva a fejed.."! ITT ÁLLJUNK MEG! A párodnak a múltjához nincs sok közöd és nem veheted hazugságnak sem.Amit elmondott az elmondott és ezt is értékeld. Amit nem mondott el, azt valószínűleg vagy nem akarta, vagy pedig elfelejtette. AZ AKKKOR VOLT! Akkor amikor te még csak nem voltál! Nem tehetsz neki szemrehányást! A dolgokat onnan kell figyelni, amióta ti egy párt alkottok, a múlthoz nincs közöd...
2/5 anonim válasza:
Deszerintem van köve a múltjához.
3/5 anonim válasza:
Ha csak nem egy elmebeteg őrült, aki a börtönből szabadul ki, mert 10 nőt megerőszakolt és abból 2-t megölt, akkor azt mondom, h igen,fontos a múltja... De gondolom itt valami piti dolgokról van szó, h hány nője volt, kivel mit csinált stb... :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy nőket erőszakolt, mert ő a csajom :D
2015. jan. 28. 14:31
5/5 A kérdező kommentje:
csak hajlamos a mellébeszélésre... ő 19, én 25 éves vagyok... és ilyen korban már nem ezt várnám el tőle.
2015. jan. 28. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!