Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Ha szép vagy, majd én segítek feldobni hogy boldog legyél ;)
Amúgy keress mást, minek vagy együtt egy unalmas emberrel? Látsz jövőképet? Nem? Hát ezaz! Let's move on, girl!
Szia!
Úgy gondolom, hogy 2 év sok idő ilyen korban, ne aggódj, ha nem látsz előjelet arra, hogy szakítson veled, akkor biztos ő is csak egy olyan stádiumban van, hogy nincs kedve ide-oda menni. Szerintem mindenképpen dobd fel neki az ötletet, hátha mégis megjön a kedve. Akár az ő barátait is meghívhatjátok, biztos örülne neki, persze, ha te kedveled őket. Esetleg meglephetnéd a kedvenc sütijével, nézzétek meg a kedvenc filmjét, ilyenek. Ha ezek után is "un" téged, akkor bizonyára nem ő a számodra megfelelő partner. Jön a nyár, menjetek strandra, fagyizzatok és ha úgy van menjetek le pár napra a Balatonra, jót fog tenni a kapcsolatotoknak egy kis együttlét! :) Remélem segítettem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!