Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelenthet valamit? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy van egy fiú aki nagyon tezszik nekem és előfordul,hogy egymásra nézünk,olyankor mintha máshogy nézne rám. Úgyértem kicsit összehúzza a szemét mosolyog.. Ez jelenthet valamit szerintetek?
12/l
2016. jún. 1. 21:59
2/4 anonim válasza:
Igen elképzeli amint ledarál és beleteszi a húsod a hamburgerbe és eladja
Amugy jóéjt :D
3/4 anonim válasza:
nem?
ebből még vmi kifacsart logikával azt is ki lehetne okoskodni h most utál
sztem ezt ne véld még semmire, ne foglalkozz vele
majd ha lesznek komolyabb lépései is akk gondolkozz, ez elég kevés ahhoz h bármilyen következtetést levonj
4/4 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani vagy elvenni a kedved ettől az egész szerelem dologtól, de amikor én voltam 12 éves és tetszett valaki akkor egyből a jó dolgokat vettem le a fiú cselekedeteiből és soha nem foglalkoztam azzal, hogy megmondta nekem azt, hogy nem szeret engem úgy mint én őt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!