Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom borzató vagyok de van egy barátom 11 napja és nem szeretem vagyis régen bírtam a másik énjét akivel barátok voltunk csak. Most viszont szakitaní szeretnék vele de nincs kedvem talizni vele hanem inkább megirnám neki facebookon de az meg személytelen meg ilyesmik. Szóval most talizzal vele vagy irjak neki? Nem tudom mit tegyek...tényleg nagyon nincs kedvem talizni vele olyan idegesítő... 14l
2016. máj. 31. 17:42
 1/1 anonim válasza:
Talizz vele azt javaslom. Bármilyen idegesítő, azt az órácskát kibírod és utána sosem kell azon gyötrődnöd hogy milyen bénán intézted
2016. máj. 31. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!