Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon régota ismerek egy lányt akivel mostanában komolyabra fordult a dolog. Nem akarom leirni mert hosszu torténet. Az van h mostanába rányomult egy masik fiu es allandoan ráír.. Nem tudom mit csináljak nagyon idegesít.. Regebben elvileg talalkoztak... Eddig mindig csak szivattak a lányok es nem akartak komoly kapcsolatot de most ugy erzem megtaláltam az igazit! Állandoan rá gondolok es ilyet egy lánynál sem ereztem. Igazabol le se tudom irni mit erzek akkor amikor meglatom:)2016. máj. 23. 23:01
1/2 anonim válasza:
Hívd el egy randira, mielőtt a másik lecsapja a kezedről :)
2/2 anonim válasza:
Ha téged szeret, hiába ír rá más neki csak Te kellesz.
Szerintem is hívd el randira, ne hagyd magad! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!