Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? 17L

Figyelt kérdés

Van egy meglehetősen friss kapcsolatom, ami laikus szemmel nézve elég gyorsan összejött.

Mikor vele voltam (eddig), elkapott a fáradtság (mentségemre szóljon, estefelé találkoztunk eddig) és legszívesebben átölelve őt aludtam volna el. De másnap meg szinte szenvedek, h nincs ott stb.

Ez az első kapcsolatom, úgyhogy a szerelemben nem vagyok jártas.

Esetleg valakinek ehhez hasonló tapasztalata? Építő jellegű kritika/vélemény is jöhet, de kulturáltan. köszi.:)

2016. máj. 23. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
andy te vagy az?
2016. máj. 23. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Alszol te rendesen?

Nem a kapcsolattal lesz gond szerintem (ha tényleg vágysz rá, hogy lásd), hanem valami az életviteleddel.

2016. máj. 23. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem igazán. Mostanában eléggé pörgősek a napjaim, hétköznap 23-kor alszom el, és 6-kor kelek. Egyszerűen nem tudok előbb elaludni, az utóbbi 3 éjszaka 1-2x fel is ébredek, és izgulok...hogy miért,nem tudom.
2016. máj. 23. 20:51
 4/5 Egyenes út ***** válasza:
Megválaszoltad a kérdést.:D
2016. máj. 23. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
rózsaszin köd...persze, van ilyen...mással is történt már ilyesmi :D
2016. máj. 23. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!