Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibáztam? (Bővebben lent)
19 éves srác vagyok és 3 éve megismerkedtem egy 17 éves lánnyal. Szerelem volt első látásra. Nagyon szerettük egymást. Egyszer elhívtam, hogy menjünk el moziba, mondta, hogy sajnos nem ér rá mert a barátnőjéhez megy át. Nem szóltam semmit. Másnap találkozni akart velem fontos "ügyben".
Elkezdtünk beszélgetni. Olyanokat mondott, hogy már nem érdeklem, állandóan csak dolgozok, sose csinálunk semmit együtt és inkább baráti a mi kapcsolatunk.... Köpni-nyelni nem tudtam akkor és erre az volt a reakció, hogy utállak és soha nem akarlak látni te őnző paraszt.
AZ ÉN VERZIÓM: igaz, sokat dolgozok mert szakács vagyok, de munkanapjaimon is együtt aludtunk, a szabadnapomat mindíg vele töltöttem (kirándulás és hasonló programok is) és nem értem, hogy télleg én hibáztam csak nem látam vagy a barátnője hülyítette be vagy 3. Fél is van a dologban? Szerintetek?
Kedves első, ne általánosítsunk.
Nem hiszem hogy hibáztál, hiszen a te belátásod szerint, próbáltál annyi időt vele tölteni, amennyit csak tudtál. Viszont ha nem fogadja el, hogy te már dolgozol, akkor az az ő baja. Nem véletlenül dolgozol, gondolom, ő ennek csak örülhetne, hogy talált egy olyan srácot, aki nem csak teng-leng a világban.
Valószínűleg kifogás volt, akár más is lehet a dologban, de ezt rajta kívül senki sem tudja megmondani. Lehet hogy tényleg kevésnek érezte azt a törődést, amit nyújtottál neki, akkor viszont butuska szegény. Ha meg a barátnője hülyít, akkor éretlenek és gyerekesek. Ennyit tudok mondani. Szerintem próbálj meg idősebb korosztályban maradni, sajnos a tinikor kiszámíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!