Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Már nagyon elegem van

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már nagyon elegem van

Figyelt kérdés

A barátom mostanában állandóan hisztizik, mindenért. Mivel másik iskolába járunk és csak hétvégén találkozunk, így Facebookon beszélünk. Ott viszont ha 2-3 percen belül nem írok vissza, akkor elkezd hisztizni, hogy biztos valamelyik haverjával beszélgetek(igen, a legjobb barátaira féltékeny). Bezzeg, ő most megismerkedett egy gyerekkel, akivel együtt fürdik (igen, együtt fürdenek a koleszban), és fél-1 órákat kell várni, hogy annyit írjon, hogy "ok". És én persze egy szót se szóljak.

Illetve mostanában állandóan verekszik. Múltkor azzal dicsekedett, hogy az egyik legjobb barátnője berúgott, és, hogy hogy felpofozta, és mostanában engem is "hülyeségből" egyre többször megüt. Múltkor odajött és megpofozott, csak úgy "hülyeségből". Amikor mondom neki, hogy fáj, akkor még erősebben. Illetve ha egy bulin olyanok is vannak, akiket nem bír, akkor azokkal is elkezd kötekedni. Mondtam neki, hogy vagy állít magán, vagy vége lesz itt mindennek, erre beleröhögött az arcomba.

Nem tudom mi lett vele, nem ilyen volt. Barátnőm által ismertem meg, szerinte is egy nagyon aranyos, kedves, segítőkész srác, és az elmúlt 1 évben is ilyen volt, viszont mostanában minden megváltozott, követelőzőbb, hisztisebb, verekedősebb, illetve állandóan azzal vádol, hogy megcsalom(haverjai szerint szép vagyok és azt hiszi, hogy ez azt jelenti, hogy meg is csalom). Nem tudom mit tegyek, nagyon szeretem, de egyszerűen nem tudom már hova lett a régi szerelmem.

Én 15 éves vagyok a barátom pedig 16.

2016. máj. 3. 21:26
 1/7 anonim válasza:
Azért van mert a barátod nyeregbe érzi magát és úgy gondolja hogy akármit megtehet
2016. máj. 3. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
S mit tennél a helyemben? Vagy mit tudnék csinálni?
2016. máj. 3. 21:38
 3/7 anonim válasza:
Mondd neki hogy időt kérsz. 1-2 hét után pedig mond meg neki hogy vagy megváltozik vagy szakítasz vele. Mert az nem normális hogy pofozgat téged
2016. máj. 3. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben.. Köszönöm
2016. máj. 3. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én megmondanám neki hogy ezen vagy gyorsan változtat vagy ott hagyod. Az hogy ütöget téged az már szerintem bajos "beleröhögött az arcomba" vagy is pont leszarja hogy vele vagy e vagy nem szerintem. (Én itt már 80-20-ban erősen gondolkodnék hogy ott hagyom).
2016. máj. 3. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első ütésnél én is csak szóltam volna. A másodiknál tökön rúgnám és otthagynám. Irányításmániás, képtelen kontrollálni az indulatait, ráadásul még ragaszkodási problémái is vannak. Ez nem játék.
2016. máj. 3. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Én fiúként mondom... ha én megütném barátnőmet (nem tudnám, nagyon csak feltételezés), önként szakítanék, az aki lányra/nőre egyáltalán csak kezet emel nem férfi... csak valami genetikai hulladék...
2016. máj. 4. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!