Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem kedvel az anyósom és már elegem van belőle.
MEGŐRÍT AZ ANYÓSOM! Mit tegyek?
Mit tegyek??? Megőrít az anyósom!
A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta. Az anyja amikor megtudta, hogy együtt vagyunk, eltiltott minket egymástól,a korkülönbség miatt, és mert akkoriban cigiztem. Ennek már 2 hónapja.. Mi egy hónap szünet után újra elkezdtünk titokban találkozgatni, és újra összejöttünk TITOKBAN.. Tegnap beszélgettem a párom tesójának a volt barátnőjével, erre anyuka persze rájött, és a párom azt írta hogy az anyja konkrétan ott tart, hogy "ha meglátom azt a nőt megtépem!" meg hasonlók.. Nem is ismer, és így alkot véleményt! Életében nem váltott velem két szót sem! Mit tegyek hogy megkedveljen? Vagy hogy ez ne veszélyeztesse a kapcsolatunkat? Nagyon szeretjük egymást!
"A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta"
Ez alatt mit értesz?
Büntetendő, ha ő 14 alatti, te pedig 18 feletti vagy.
És csak a szex.
TE MILYEN ANYÓSRÓL BESZÉLSZ?????
12 meg 15???
Ne utánozzátok már a felnőtteket,mert szánalmas. Be kell fejeznetek ezt a hülyeséget,és menjetek homokozni. Mit akarsz egy 12 éves kisfiútól? A legóját?
Lesz még ennél nagyobb gondod az életben, hidd el.
Az meg elég ciki, hogy 15 évesen dohányzol.
Én azt szoktam mondani: nem akarok hamutálat nyalogatni a csókolózás címszava alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!