Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem kedvel az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem kedvel az anyósom és már elegem van belőle.

Figyelt kérdés

MEGŐRÍT AZ ANYÓSOM! Mit tegyek?

Mit tegyek??? Megőrít az anyósom!

A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta. Az anyja amikor megtudta, hogy együtt vagyunk, eltiltott minket egymástól,a korkülönbség miatt, és mert akkoriban cigiztem. Ennek már 2 hónapja.. Mi egy hónap szünet után újra elkezdtünk titokban találkozgatni, és újra összejöttünk TITOKBAN.. Tegnap beszélgettem a párom tesójának a volt barátnőjével, erre anyuka persze rájött, és a párom azt írta hogy az anyja konkrétan ott tart, hogy "ha meglátom azt a nőt megtépem!" meg hasonlók.. Nem is ismer, és így alkot véleményt! Életében nem váltott velem két szót sem! Mit tegyek hogy megkedveljen? Vagy hogy ez ne veszélyeztesse a kapcsolatunkat? Nagyon szeretjük egymást!

#vita #anyós-menye kapcsolatok
2015. júl. 1. 08:18
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
65%

"A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta"

Ez alatt mit értesz?

2015. júl. 1. 08:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Még kiskorú.
2015. júl. 1. 08:26
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz egy kisfiútól??
2015. júl. 1. 08:33
 4/30 A kérdező kommentje:
Undorító, hogy az emberek ennyire átlagosítanak.. A korához képest nagyon is érett, mind testileg, mind szellemileg. Ráadásul semmi olyan nincs köztünk, amitől félteni kéne.
2015. júl. 1. 08:35
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, hogy ki mennyi idös?
2015. júl. 1. 08:59
 6/30 anonim ***** válasza:
77%

Büntetendő, ha ő 14 alatti, te pedig 18 feletti vagy.

És csak a szex.

2015. júl. 1. 09:03
 7/30 A kérdező kommentje:
én 15 múltam, ő pedig 12 lesz novemberben
2015. júl. 1. 09:06
 8/30 anonim válasza:
92%

TE MILYEN ANYÓSRÓL BESZÉLSZ?????

12 meg 15???

Ne utánozzátok már a felnőtteket,mert szánalmas. Be kell fejeznetek ezt a hülyeséget,és menjetek homokozni. Mit akarsz egy 12 éves kisfiútól? A legóját?

2015. júl. 1. 09:12
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

Lesz még ennél nagyobb gondod az életben, hidd el.

Az meg elég ciki, hogy 15 évesen dohányzol.

Én azt szoktam mondani: nem akarok hamutálat nyalogatni a csókolózás címszava alatt.

2015. júl. 1. 09:12
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy "anyósnak" házasság után hívják a párod anyját, nem?! :D
2015. júl. 1. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!