Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem kedvel az anyósom és már elegem van belőle.
MEGŐRÍT AZ ANYÓSOM! Mit tegyek?
Mit tegyek??? Megőrít az anyósom!
A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta. Az anyja amikor megtudta, hogy együtt vagyunk, eltiltott minket egymástól,a korkülönbség miatt, és mert akkoriban cigiztem. Ennek már 2 hónapja.. Mi egy hónap szünet után újra elkezdtünk titokban találkozgatni, és újra összejöttünk TITOKBAN.. Tegnap beszélgettem a párom tesójának a volt barátnőjével, erre anyuka persze rájött, és a párom azt írta hogy az anyja konkrétan ott tart, hogy "ha meglátom azt a nőt megtépem!" meg hasonlók.. Nem is ismer, és így alkot véleményt! Életében nem váltott velem két szót sem! Mit tegyek hogy megkedveljen? Vagy hogy ez ne veszélyeztesse a kapcsolatunkat? Nagyon szeretjük egymást!
Mivel párod számít, nem anyukája SZART SE.
KI A PICSHÁT ÉRDEKEL???
Ne kommunikálj vele, ne találkozz vele.
3. fél nem tud kapcsolatot veszélyeztetni magától.
Fura ez a kapcsolat, de ha szeretitek egymást, akkor nincs mit tenni.
Szerintem beszélj az anyukájával, mondd el neki, hogy még nem akartok szexelni és nem szoktatod őt rá a cigire, sőt te is leszoktál már!
Ha először kiakad és elkezd veled kiabálni, ne huzd fel magad! Legyél kedves vele, akkor biztosan megenyhül!
Tudom, hogy nehéz lesz, de próbáld őt is megérteni, jogosan aggódik a 12 éves fiáért.
Jóó, lehet meggyőztél, de még mindig nem tiszta, hogy mit akarsz egy kisfiútól.....
És tudod, mit jelent a "pár" szó?:))
Ha szexeltetek örülj neki, hogy ennyivel megúsztad.
Ha jól értem még 12 sincs, szóval ez bizony szexuális erőszak és kiskorú megrontása.
Ciki lenne egy ilyen priusszal indulni az életben.
(még te, 15 évesen is fiatal vagy a szexhez, hát még egy 11-12 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!