Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem kedvel az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem kedvel az anyósom és már elegem van belőle.

Figyelt kérdés

MEGŐRÍT AZ ANYÓSOM! Mit tegyek?

Mit tegyek??? Megőrít az anyósom!

A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta. Az anyja amikor megtudta, hogy együtt vagyunk, eltiltott minket egymástól,a korkülönbség miatt, és mert akkoriban cigiztem. Ennek már 2 hónapja.. Mi egy hónap szünet után újra elkezdtünk titokban találkozgatni, és újra összejöttünk TITOKBAN.. Tegnap beszélgettem a párom tesójának a volt barátnőjével, erre anyuka persze rájött, és a párom azt írta hogy az anyja konkrétan ott tart, hogy "ha meglátom azt a nőt megtépem!" meg hasonlók.. Nem is ismer, és így alkot véleményt! Életében nem váltott velem két szót sem! Mit tegyek hogy megkedveljen? Vagy hogy ez ne veszélyeztesse a kapcsolatunkat? Nagyon szeretjük egymást!

#vita #anyós-menye kapcsolatok
2015. júl. 1. 08:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
"dolgoztam is már amikor kint éltem Németországban"Mit dolgoztál 15 évesen (vagy még elöbb????)?
2015. júl. 1. 11:46
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Mivel párod számít, nem anyukája SZART SE.

KI A PICSHÁT ÉRDEKEL???

Ne kommunikálj vele, ne találkozz vele.

3. fél nem tud kapcsolatot veszélyeztetni magától.

2015. júl. 1. 12:08
 23/30 A kérdező kommentje:
Akik szerint ez kamu történet, írjanak privátban nyugodtan, szívesen beszélek meg erről, és bármelyik ismerősöm is alátámasztja hogy ez igaz történet. A melóval kapcsolatos kérdésre meg csak annyit, hogy Németországban teljesen más szabályok vannak, betöltött 15. életévem után eltudtam helyezkedni délutáni melóban, ugyan úgy pénzért, mint bárki más, csak persze kevesebbért.
2015. júl. 1. 14:03
 24/30 anonim ***** válasza:

Fura ez a kapcsolat, de ha szeretitek egymást, akkor nincs mit tenni.

Szerintem beszélj az anyukájával, mondd el neki, hogy még nem akartok szexelni és nem szoktatod őt rá a cigire, sőt te is leszoktál már!

Ha először kiakad és elkezd veled kiabálni, ne huzd fel magad! Legyél kedves vele, akkor biztosan megenyhül!

Tudom, hogy nehéz lesz, de próbáld őt is megérteni, jogosan aggódik a 12 éves fiáért.

2015. júl. 1. 15:10
 25/30 anonim ***** válasza:

Jóó, lehet meggyőztél, de még mindig nem tiszta, hogy mit akarsz egy kisfiútól.....

És tudod, mit jelent a "pár" szó?:))

2015. júl. 1. 22:02
 26/30 A kérdező kommentje:
igen tudom. Igaz, talán nagy szavakat használok/használunk, de akármennyire is hihetetlen, a nemi kapcsolaton kívül olyan igazi a kapcsolatunk mint bárki másé! Tényleg nem olyan mint a vele egyidős fiúk. Érett a gondolkozása, testileg is érett, nem olyan "kisfiús". És én képes vagyok rá várni.
2015. júl. 1. 22:50
 27/30 anonim válasza:
Hu....meg ha...szulo vagyok megértem h ki akad a srác anyja.12 éves kisfiú..
2015. júl. 2. 12:36
 28/30 A kérdező kommentje:
Mindegy, végülis az lett az egésznek a vége hogy szépen kiderült hogy együtt vagyunk, őt jól megverte az anyja, és szakítanunk kellet...
2015. júl. 2. 21:39
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha szexeltetek örülj neki, hogy ennyivel megúsztad.

Ha jól értem még 12 sincs, szóval ez bizony szexuális erőszak és kiskorú megrontása.

Ciki lenne egy ilyen priusszal indulni az életben.

(még te, 15 évesen is fiatal vagy a szexhez, hát még egy 11-12 éves)

2015. júl. 8. 06:49
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem szexeltünk. És a korábbi kommentjeimben is leszögeztem hogy szóba sem jött ilyesmi..
2015. júl. 8. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!