Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem kedvel az anyósom és már elegem van belőle.
MEGŐRÍT AZ ANYÓSOM! Mit tegyek?
Mit tegyek??? Megőrít az anyósom!
A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta. Az anyja amikor megtudta, hogy együtt vagyunk, eltiltott minket egymástól,a korkülönbség miatt, és mert akkoriban cigiztem. Ennek már 2 hónapja.. Mi egy hónap szünet után újra elkezdtünk titokban találkozgatni, és újra összejöttünk TITOKBAN.. Tegnap beszélgettem a párom tesójának a volt barátnőjével, erre anyuka persze rájött, és a párom azt írta hogy az anyja konkrétan ott tart, hogy "ha meglátom azt a nőt megtépem!" meg hasonlók.. Nem is ismer, és így alkot véleményt! Életében nem váltott velem két szót sem! Mit tegyek hogy megkedveljen? Vagy hogy ez ne veszélyeztesse a kapcsolatunkat? Nagyon szeretjük egymást!
Ja,nem is 12,mert 11 éves,hiába öregíted.
Nem kaptatok még ki? Kapcsolat meg pár? Gyerekek vagytok!
Kár erőlködni "anyósod" nem fog megkedvelni és megismerni sem akar. Még felnőttek esetében is kiveri a biztosítékot sokakban, ha a nő idősebb a párjánál.
Nálatok ez még fokozottabb, mivel egy 12 éves még kölöknek van tartva, akármennyire is érett szerinted.
És ráadásul azért is óczkodhat tőled, mert amit csinálsz, az egyáltalán nem általános és megszokott egy korodbeli lányhoz viszonyítva.
Az ilyenkorú lányok a legritkább esetben veszik egyáltalán észre a három évvel fiatalabb fiúkat, nemhogy szerelembe bonyolódjanak velük.
Mindez megspékelve azzal, hogy tiniként már gyárkéményt játszol.... Félti a fiát, hogy rossz hatással leszel rá és ezért fúj rád.
Szerintem nem kell erőltetni a barátkozást vele.
1. Anyós/Após házasság után ;)
2. "Párom" ez szintén a házasság vagy élettárs (nem házasodnak össze de együtt élnek)
3. Mia pacif@$žt akarsz egy 12 éves lánytól?! /o.O\
4. Nem olvastam végig a siránkozásod, dee mindkettőtöknek korai a kapcsolat ahogy látom.. :')
5. Érett testileg, szellemileg.. Azért én 15 évesen nem kezdenék egy 12 évessel, lehet bármennyire b@$žnivaló..
Várj.. MIIIIIIIVA'?
Te vagy a lány, 15 évesen, a fiú 12 éves?!
Hát besz@rok..
Nincs mit tenni, ő mindig az anyja lesz. Megszoksz, vagy megszöksz típusú probléma.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!