Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem kedvel az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem kedvel az anyósom és már elegem van belőle.

Figyelt kérdés

MEGŐRÍT AZ ANYÓSOM! Mit tegyek?

Mit tegyek??? Megőrít az anyósom!

A párom 4 évvel fiatalabb tőlem, és sajnos így még abban a korban van, hogy büntethető vagyok miatta. Az anyja amikor megtudta, hogy együtt vagyunk, eltiltott minket egymástól,a korkülönbség miatt, és mert akkoriban cigiztem. Ennek már 2 hónapja.. Mi egy hónap szünet után újra elkezdtünk titokban találkozgatni, és újra összejöttünk TITOKBAN.. Tegnap beszélgettem a párom tesójának a volt barátnőjével, erre anyuka persze rájött, és a párom azt írta hogy az anyja konkrétan ott tart, hogy "ha meglátom azt a nőt megtépem!" meg hasonlók.. Nem is ismer, és így alkot véleményt! Életében nem váltott velem két szót sem! Mit tegyek hogy megkedveljen? Vagy hogy ez ne veszélyeztesse a kapcsolatunkat? Nagyon szeretjük egymást!

#vita #anyós-menye kapcsolatok
2015. júl. 1. 08:18
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
100%

Ja,nem is 12,mert 11 éves,hiába öregíted.

Nem kaptatok még ki? Kapcsolat meg pár? Gyerekek vagytok!

2015. júl. 1. 09:15
 12/30 A kérdező kommentje:
Azért engem ne fiatalítsatok hozzá, hogy homokozzak. a Legtöbb 15-16 éves lánynak már komoly kapcsolata van, Nekem is volt egy 18 éves sráccal, dolgoztam is már amikor kint éltem Németországban. Az anyós kifejezésben igazatok van, de ez nálunk már így megszokott, a barátnőim is ezt használják a párjuk anyjára.
2015. júl. 1. 09:24
 13/30 anonim ***** válasza:
79%
15 évesen kicsit sokat hazudsz kedvesem.. Egyébként a 11 éves fiú anyukájának tökéletesen igaza van. Téged tényleg nem kéne engedni a fiú közelébe. Tuti rossz hatással vagy rá. Én sem értem, hogy mit akarsz egy 11 éves kisfiútól.
2015. júl. 1. 09:46
 14/30 anonim válasza:
91%

Kár erőlködni "anyósod" nem fog megkedvelni és megismerni sem akar. Még felnőttek esetében is kiveri a biztosítékot sokakban, ha a nő idősebb a párjánál.

Nálatok ez még fokozottabb, mivel egy 12 éves még kölöknek van tartva, akármennyire is érett szerinted.

És ráadásul azért is óczkodhat tőled, mert amit csinálsz, az egyáltalán nem általános és megszokott egy korodbeli lányhoz viszonyítva.

Az ilyenkorú lányok a legritkább esetben veszik egyáltalán észre a három évvel fiatalabb fiúkat, nemhogy szerelembe bonyolódjanak velük.

Mindez megspékelve azzal, hogy tiniként már gyárkéményt játszol.... Félti a fiát, hogy rossz hatással leszel rá és ezért fúj rád.

Szerintem nem kell erőltetni a barátkozást vele.

2015. júl. 1. 09:53
 15/30 Férfi15 ***** válasza:
84%
Miért nem keresel egy korodbeli srácot mivel jó pár 15 éves fiú van aki cigizik :D
2015. júl. 1. 10:23
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

1. Anyós/Após házasság után ;)

2. "Párom" ez szintén a házasság vagy élettárs (nem házasodnak össze de együtt élnek)

3. Mia pacif@$žt akarsz egy 12 éves lánytól?! /o.O\

4. Nem olvastam végig a siránkozásod, dee mindkettőtöknek korai a kapcsolat ahogy látom.. :')

5. Érett testileg, szellemileg.. Azért én 15 évesen nem kezdenék egy 12 évessel, lehet bármennyire b@$žnivaló..

2015. júl. 1. 10:34
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Várj.. MIIIIIIIVA'?

Te vagy a lány, 15 évesen, a fiú 12 éves?!

Hát besz@rok..

2015. júl. 1. 10:37
 18/30 anonim ***** válasza:
79%
!!!!!????????? :O
2015. júl. 1. 10:41
 19/30 Noren1989 ***** válasza:

Nincs mit tenni, ő mindig az anyja lesz. Megszoksz, vagy megszöksz típusú probléma.

25/F

2015. júl. 1. 10:49
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon szép kamu történet!
2015. júl. 1. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!