Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? A baratommal mar regota egyutt vagyunk es mar elegem van a sok csipkelodesbol.
És miért nem dolgozik? Keres egyáltalán állást? Milyen az anyagi helyzete? Hány éves? Milyen végzettsége van?
Ezek nélkül nehéz érdemben válaszolni.
Én szakítottam azért egy exemmel, mert az egyetemen sokat csúszott, a végén már csak 1-1 tárgya volt, amire persze nem tanult, heti 2 órára bejárt az egyetemre, azon kívül otthon ült és gépezett.
Mondtam neki, hogy nekem ez így nem megy, mert én hamarosan tovább akarok lépni (mi 23-24 évesek voltunk), és hiába beszéltük meg, hogy közös albérlet, neki nem volt pénze rá mert nem dolgozott. Először még ígérgetett, de láttam, hogy nem vette komolyan az álláskeresést, kb. 3 naponta egyszer ránézett a hirdetésekre és egy hét alatt 1 önéletrajzot küldött el (pedig én találtam neki fél óra alatt kb. 30 olyan állást, amire jelentkezhetett volna, köztük fizetett gyakornoki helyet is, ahol a későbbi szakmájában szerzett volna tapasztalatot.)
Nem bírtam, mert egyre felelőtlenebb embernek tartottam, aki nem foglalkozik a jövőjével, és úgy gondoltam, én nem ezzel az emberrel akarok hosszú távra tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!