Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van/tobb lent/ (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van/tobb lent/ (? )

Figyelt kérdés

Vanbegy srac az osztalyban,5.ota tetszik azota igazan beleszerettem,de neki mas tetszik.meg ev elejen volt egy nagy vita hogy 3 srac ugyan abba a lanyba zugott bele.Azota ő

"osszejott"egy nagyon jo baratnommel amit nem banok (mert szeretnem h nekik minel jobb legyen),de nagyon kozombos vele ami mar engem is kiakaszt es alitolag meg mindig tetszik neki a az aki regen en meg minden erzesem magam mogott hagyva rohanok segiteni kozben minden bajom van mert a baratnom eltorte ma korizas kozben a labat (hnap megyek at hozza )aztan ptt a kirandulas amire ezert nemjon igy total egyedul lszek meg meg hnap pakolnom is kwell miutan meghaltam mert Tz lesz...Nem vagyok kicsit tulterhelt?Mit tegyek??

12/L

2016. jan. 21. 22:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A helyesirasi hibakert meg az ekezetek hianyaert bocsanatot kerek ,telefonrol irok es olyan idegbetegul mint egy vadallat szvl igy nehez
2016. jan. 21. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
12 évesen inkább legózz vagy játsz a barbi babáiddal.
2016. jan. 21. 22:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Ilyen valaszokat nem toleralok Ha valaki tud valamit ilyen esetre vagy esetleg megtortent mar vele ilyen vagy ilyesmi megkoszonnem ha irna.Viszont!Ilyen jellegu valaszok igazan nem kellenek mert igenis lehetek ennyi idosen is szerelmes es nem kell lenezni a fiatalabbakat.Koszonom
2016. jan. 21. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
He csajszi! Totál gyerek vagy még. Hagy ezt a témát még 5 évig is pont! Ha nem tetszik, dugasd meg magad, és attol jobb lesz!!!!! A korosztályod már úgyis csinálja.....
2016. jan. 21. 22:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Latom senkise erti meg h belefulladok a melankoliaba...dejo...😞.Es nem fogom magam "megdugatni" attol mindenkepp csak rosszabb lenne es nemis vagyok hajlando ilyet tenni.
2016. jan. 21. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
figyelj minden bántó szándék nélkül hagyd a fenébe... 5. óta tetszik? az az ev eleje óta? hogy nézne ki a kapcsolatot? együtt mentek játszótérre? es a szuleitek is? mert egyedül normális szülő nem enged el egy 12 eves gyereket a városba...
2016. jan. 21. 23:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyvarosban elek nyugi.Es nemtudom milyen lenne de egyszeruen nembirom nelkule ,korulotte forog a vilagom.
2016. jan. 21. 23:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem értelmes vagy, de az idősebbek hajlamosak elfelejteni, hogy nekik is voltak hasonló problémáik ebben az időszakban is. (20 vagyok, én még azért emlékszem :D)

Visszatérve rád, érthető, hogy kicsit túlterheltnek érzed magad, és igen anno ezt én is eljátszottam, hogy életem szerelmét összehoztam a legjobb barátommal. A lányba 4 évig voltam szerelmes, mindennap csak róla álmodtam. Hogy mi lett köztünk? Semmi. Ez nem is igazán szerelem amit érzel, hanem nagyon erős vonzalom. Szóval felejtsd el, és találj nála jobbat :D A barátnődnek meg lehet épp ez a "bánásmód tetszik". Holnap legyetek együtt, dumáljatok. Ő amúgy tud erről? A kirándulás meg jó lesz legalább "kiszellőzteted" a fejed.

2016. jan. 21. 23:36
 9/11 anonim válasza:

Nem értem azt a sok bunkó hozzászólót, aki nem tud normálisan válaszolni valamire. A kérdező egy lelki problémáját tárja elétek, és ennyi együttérzés nincs senkiben? Kivéve az előttem hozzászólót. Ő végre egy értelmes ember...

Nos, szerintem minden tininek vannak ilyen problémái, és ezen mindenkinek át kell esni. A szerelem már csak ilyen. De az a baj, hogy ilyen korban hajlamos az ember "belehalni" a szerelembe, még ha igazából másnak el sem árulja, hogy ő tulajdonképpen szerelmes.

Nyugodj meg, nem szabad túlzásokba esni... lesz még alkalmad az igazi szerelemre, az igazi érzelmekre, érzésekre, de addig még fel kell nőni.

Ez úgy gondolom, gyerekszerelem. És ez egy szép érzés, azt hiszed, meg szakad a szíved, ha nem lehet a tiéd. Aztán meg lehet, jövőhéten jön egy sokkal helyesebb, kedvesebb fiú, aki érted akar mindent megtenni. Ilyen dolgok ezek.

Ha erőt veszel magadon, és kimutatod az érzéseid a fiúnak, akkor legalább tisztában leszel azzal, mit gondol ő rólad. Aztán ha elutasít, akkor sem magad kell okolnod. Egyszerűen csak nem illenétek össze. Nagyon rossz dolog a csalódás, de megerősíti az embert, és átsegít azon, hogy az életed hátralévő részében erősebb legyél, és tapasztaltabb. Te vagy az első... Senki miatt nem szabad depresszióba esni.

A szerelem csodás, felemelő, de tele van szenvedéssel is.

2016. jan. 22. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagy túlterhelve, lesz még ennél rosszabb is ne aggódj! :'D De majd megtapasztalod... :)

Minden esetre, szerintem ez egy plátói szerelem, szóval hagyd a fenébe a srácot, végül is azt se tudja hogy élsz-e vagy sem! Figyu, sok olyan van mint Ő. Mármint mint az a fiú. Hidd el, és ahhoz tenned is kéne valamit, hogy legalább észre vegyen. Ne várd a csodát, tétlenségből nem lesz semmi...

Egyébként nyugodtan megmondhatod a srácnak, hogy hülye azért, mert közömbös azzal, akit "szeret". Ez basszus ez nem szeretet, de még csak nem is SZERELEM! Légyszi, legalább te légy okos, és világítsd fel őt. Ami meg azt illeti, ha nem akarsz pofára esni vagy ilyesmi, vagy esetleg nem akarod, hogy majd rólad szóljon minden ált. isis "pletyka", akkor most hagyd azt a kis hülyét, tanuljál, aztán majd nyolcadik végén megmndod neki majd hogy mennyire szeretted stb, akkor már úgyse lehet baj. Csak nehogy aztán sírás legyen a vége, vigyázz.

De csak mondom, nem érdemes ilyen kérdést kirakni ide. Látod milyen válaszok jöttek, jobb ha az ilyen dolgaidat magad oldod meg, egyedül képes vagy rá! :)

Mindenesetre sok sikert, és gondolj az afrikai éhező gyerekekre, akik éheznek és szomjaznak nap mint nap, na náluk csak jobb lehet az életed...

Remélem segíthettem -.-

2016. jan. 22. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!