Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen kicsivel tobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen kicsivel tobb az onbecsulesem?

Figyelt kérdés
Az a baj velem,hogy allandoan kritizalom magam (igen peldaul most is :D )... Sok fiuval beszelgettem mar,de allandoan azt veszem eszre magamon,hogy mindig az a tema,hogy en ezt rontottam el hogyha azt mondjak nekem,hogy aranyos vagy szep vagyok nem koszonom meg hanem ravagom,hogy dehogy vagyok meg hogy ne hazudjon... Es ez elegge nagy problema,mert ugy erzem emiatt mindenkit elkergetek magam mellol. Tehat a kerdes lenyegeben annyi lenne,hogy hogyan legyen tobb onbecsulesem? (Elnezest az ekezetekert es a helyesirasert nem kell ra figyelmeztetni :D )
2015. dec. 19. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Küldenél egy képet magadról?
2015. dec. 19. 16:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Minek? :D
2015. dec. 19. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:

#2!

Most az lett olna az igazán jó válasz, hogy "Minek? Hiszen úgyis csúnya vagyok! :(" :D

Na ennél azért biztosan több vagy. És azok a fiúk sem hiába mondták, legalábbis én nem mondok olyan tulajdonságot egy lányra (meg senkire), amit nem látok igaznak. :) Próbáld megkeresni ennek az önbizalomhiánynak az okait és ezt próbáld orvosolni. Ha nem megy és súlyosbodik, akkor fordul pszichológushoz. (Nem ezzel nem az volt a célom, hogy "legyökerezzelek", hanem ez egy létező probléma, amit érdemes orvosolni, ha súlyos, hiszen nem érzed jól magad a bőrödben és az idegeidre mehet) De először próbáld meg saját hatáskörben megoldani a gondokat. Sok sikert! :)

2015. dec. 19. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!