Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buliban kavartam egy fiuval...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban kavartam egy fiuval lehet meg belole tobb?

Figyelt kérdés
Buliban kavartam egy fiuval csak a keresztnevet tudom o meg nem is kerdezte az enyemet. Azota tobbszor talalkoztunk bulikban ott nezett de nem volt semmi komoly,mas lanyokkal nem kavart. Lehet belole meg valami vagy konnyen kaphato konnyuverunek tart?
2015. okt. 28. 10:23
 1/2 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Azt ntom minek tart.De sztem annak tart.Ès nem lehet semmi. Meg sem kérdezte a nevedet.Azota talalkoztatok és a kisujjàt sem mozditotta miattad.Akkor mi a kérdés?
2015. okt. 28. 10:44
 2/2 anonim ***** válasza:
A történetből nekem úgy tűnik, hogy nem. Valamelyikőtöknek fel kellett volna venni a kapcsolatot a másikkal.
2015. okt. 28. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!