Van egy fiú akivel kavartam eddig 2x buliban és nagyon tetszik. Kell nekem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy bulin nagyon összemelegedtünk be voltunk rúgva szóval a pillanat hevében történtek a dolgok de nem feküdtem le vele nem az a tipus vagyok. Másnap kiderült hogy barátnőmnek volt hozzá köze ami körülbelül annyit takar hogy régen beszélgettek meg majdnem sex volt bár barátnőmről tudni kell hogy rengeteg fiúval volt dolga. Ezek után nem is érdekelt meg én is csak az aktuális állapotomra fogtam a dolgot és nem foglalkoztatott de pár héttel később egy másik buliban újra egymás mellé keveredtünk de beszélgettünk inkább éreztem hogy közeledik és elég jól éreztük magunkat és a buli végére jutottunk el odáig hogy megint összemelegedtünk. Persze barátnőm ott volt akihez annó volt köze és tudtam hogy nem tetszik neki annak ellenére hogy egy másik fiút fűzöget. Aztán épp mikor 2 percre nem figyeltem oda barátnőm odajött a fiúhoz és elhívta beszélgetni és eltűntek fél órára. Másnap megtudtam hogy barátnőm beszélni akart vele elvileg arról hogy mi volt köztük és hogy velem ne szórakozzon ez a fiú de azért ez elég szarul esett tőle mert tudtam hogy neki nem kell. A srácnak írt másnap a barátnőm és úgy tűnt a fiún mintha lelki ismeretfurdalása lenne azért mert ő kettőnk közé állt ami persze nem volt így. A fiú azóta nem írt nem keresett de én mégsem tudom hova tenni ezt a dolgot mert úgy éreztem hogy ennek lehetne folytatása míg barátnőm bele nem avatkozott. Szóval mit kéne tennem? Mert írni sem nagyon merek neki hiszen mivan ha igazából csak annyi az egész szituáció hogy nem akar tőlem semmit?2015. jan. 19. 18:18
1/2 anonim válasza:
Nem olvastam végig, de ha érdekel, írj rá.
2/2 anonim válasza:
Kavartál, Te is vegyésznek készülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!