Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nehéz feldolgozni, ha aki...

Nehéz feldolgozni, ha aki tetszik mással van?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel távolság miatt nem jöttünk össze.

Eleinte volt barátnője (bár ha igent mondok, szakított volna vele), most már jó ideje nincs. 2 éve lesz lassan, hogy ismerjük egymást, 3 hónapja írta, kicsit még mindig szerelmes belém, és ha hajlandó lennék odaköltözni, ő lenne a legboldogabb.

Most épp nincs senkije, de idővel úgyis lesz, és nem tudom, hogy fogom feldolgozni, nem fog e bántani a dolog.

Nagyon nehéz feldolgozni az ilyet?

2015. jan. 19. 11:21
 1/3 Beviz Elek ***** válasza:

Tehát nem akarsz vele lenni mert nagy a távolság, de mással se legyen mert rossz neked azt látni?

Töröld le fb-ról, ne keresd és menni fog ;)

2015. jan. 19. 11:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Lehet mással, mondtam is neki, hogy ne rám várjon, de eddig ő mondta, hogy még nem talált mást.

Csak nehezen fog érinteni szerintem, és kicsit aggódom.

(Nem nem akarok, hanem nem tudok egy másik kontinensre költözni)

2015. jan. 19. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nehéz. De van, ami nehezebb.

Azt feldolgozni, hogy az illető elutasítja a párkapcsolatokat, csak a szex érdekli... na az a kemény.

2015. jan. 19. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!