Buliban kavartam egy csajjal mire közölte velem hogy menstruál. Szerettem volna ha leszop de nem tudtam hogyan közöljem. Ti hogyan közölnétek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 22:48
1/13 anonim válasza:
Hát az ilyen ribivel valószínűleg simán közölheted. Megvan a véleményem rólad is amúgy.
3/13 anonim válasza:
"Oszt attól szopni még tudsz, nem?" Simán belement volna a kis ribi.
4/13 anonim válasza:
miért lenne ribi?fiatal,bulizik,ugyanolyan joga van hozzá mint másnak. próbáld rávezetni, simogasd és mondd meg hogy esetleg lehetne más módja is a dolognak..;) abból már levágja szerintem:D
5/13 anonim válasza:
"...szeretném ha leszopnál!"
Ennyire egyszerű!
6/13 anonim válasza:
Hogy egy klasszikust idézzek:
"$zopj le szépségem!"
7/13 Dwight Schrute válasza:
- szeretnélek közelebbről is megismerni
- én is
- Akkor leszopsz?
8/13 anonim válasza:
Ribi?
Miért, mert elment szórakozni, és ott összekavart egy pasival?
Hajjajjjajj, hívjátok már ki rá a papot, de tényleg
9/13 perfect li(f)e válasza:
Szerintem nem az volt a gond,hogy kavart...hanem,hogy közölte,hogy menstruál. Nyilván nem véletlen akarta informálni a fiatalembert...gondolatban a leányzó már messze járt:))
10/13 anonim válasza:
az is lehet hogy a csaj nem menstruált,csak egy indok volt hogy kopj le...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!