Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazan tudok csokolozni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazan tudok csokolozni, ezt tobb fiu is mondta, viszont van egy leszbi baratnom aki szivesen megtanitana. Szerintetek belemenjek ugy hogy hetero vagyok? Nekem kicsit furi lenne neki viszont van gyakorlata.

Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én fiúként fiúval semmi pénzért, de lányok között ez nem olyan cink szerintem, szóval ha meg szeretnél tanulni, akkor miért ne?:D
2015. nov. 9. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj el egy állatkerbe és smárolj egy majommal, az nem fog finnyáskodni.
2015. nov. 9. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon erkölcstelen lenne, szóval én azt mondom, hogy hagyd ki ebből a leszbi barátnődet. Jönni fog magától.
2015. nov. 9. 16:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazabol attol tartok,hogy mivel o a lanyokat szereti ez csupan egy urugy lenne es mi van ha kozben ramizgul mert neki ez ugye izgato nekem meg kozombosnek kell lennie.
2015. nov. 9. 17:05
 5/8 A kérdező kommentje:

1-!

Azert a te kommented elgondolkoztato!

Hidd el egy lany ugyan ugy undorodik a sajat nemetol mint te vagy a fiuk.

A mai "szokasok" szerint a fiuk onzese es beteges elvezeteik kielegitese celjabol probaljak a lanyokat vonzodni a sajat nemukhoz!

2015. nov. 9. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
-bocsi az offért- de én akkor bisex vagyok ha csekkolom más lányok seggét ?? (mondjuk csókra már nem venném rá magam ,de ha neked nem gond akkor csináld )
2015. nov. 9. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
1# vagyok, és én máshogy ismerem a lányokat..:D Persze sok olyan lány is van, mint te, de manapság már rengeteg olyan is van, hogy szimpla hetero csajszik smárolnak bulikba, mert lehet igen is jól esik nekik, ha már mástól nem kapják meg, meg egyéb okok miatt..:D
2015. nov. 9. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
#5 azért ez nem teljesen igaz.többször bizonyították már,hogy hetero nő hetero nőt ki tud elégíteni úgy hogy élvezi,amíg férfiaknál ez teljességgel lehetetlen
2015. nov. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!