Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek vagy nem?
Sziasztok!
A barátommal lassan 2 éve leszünk együtt, és pár hónapja felhozta, hogy mi lenne ha kipróbálnánk 3-asba. Az egyik legjobb barátjára gondolt (már vagy 10 éve ismeri). Azt mondta, hogy vagy úgy, hogy egyszerre kettejükkel, vagy úgy hogy ő végignézné miközben mi szexelünk.
Én nagy szeretem a páromat és ő is engem, így eddig nem adtam be a derekam, de egyre jobban izgatja a fantáziámat.
Viszont félek, hogy utána nem-e lenne ebből gond ő és a haverja között vagy mi közöttünk. A baráti társaságba (ahova én is sokat megyek vele) nem-e adnák körbe a dolgot?
Szóval nem tudom, szeretném is meg nem is a dolgot.
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Köszi a segítséget 21/L
Akit szeretek azon nem osztozkodok.
Mehet a lepontozás:)
Köszönöm mindenkinek a választ.
Szerintem jobb lesz mindenkinek, ha nem megyek bele a dologba.
Ja és senkit sem pontoztam le.
Majd később rájössz, hogy még az üzletet sem jó kombinálni a barátsággal (vagy rokonsággal), nem hogy a szexet.
Jó dolog lehet a hármas (bár nekem sajnos még nem volt hozzá szerencsém) de ilyen felállás mellett nagyobb az esélye, hogy balul sül el, mint annak, hogy jó lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!