Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem? Elegem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Elegem van, összezavar.

Figyelt kérdés
Szóval van egy nagyon jó fiúbarátom.Pár hónapja ismerjük egymást.Mikor megismerkedtünk szakított a barátnőjével, közel kerültünk egymáshoz, egy ideig a barátainak arról beszélt hogy gondolkodik arról hogy kezdeményezzen-e (elmondták nekem).Minden nap rámír, rengeteget beszélünk.Aztán újra összejött a barátnőjével, elkezdett róla beszélni, képeket küldeni hogy szívta ki a barátnője.Annyit tudok hogy egy kicsit féltékeny rám a barátnője (együtt táncolunk a fiúval..) de a fiú ugyanúgy mindennap rám ír, találkozik velem.Annyit kell tudni a fiúról hogy rendes, megértő a barátnője pedig szépen mondva egy beképzelt lány.Fontos vagyok a fiú számára, láthatóan másképp viselkedik velem mint a többi lány barátjával.Én nem gondolok ebbe az egész barátságba többet, az ismerőseim szerint érez valamit irántam, én ezt nem tudom megitélni.Kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok erről, szimpla barátság-e, vagy mi lehet ez.Köszönöm előre a válaszokat!:)

2016. jan. 31. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
de én ceretem andyt :C
2016. jan. 31. 18:14
 2/3 anonim válasza:
Kuld el a fenebe a kis perverzet mert 2 kene neki vagy ha akarod partizzatok egyutt a baratnojevel es vele.
2016. jan. 31. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a srac se tudja mit akar. De nekem se szimpi ez igy
2017. febr. 2. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!