Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akarhat valamit tőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akarhat valamit tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy lány,régebben tetszett.Írtam neki a Facebookon.Ő tudta,hogy tetszik nekem.De nagyon szerencsétlen voltam.Élőben soha nem beszéltem vele,csak látásból ismertem.De még nem is köszöntem neki.Párszor beszéltünk Facebookon,de egy idő után nem írt vissza.Én meg kitöröltem az ismeróseim közül.Akkor pár hónap múlva láttam,hogy milyen szép meg minden és megpróbáltam mégegyszer.Bejelőltem a Facebookon.De már nem jelölt vissza.Erre kb.3,hónapra volt a magyar kultúra napja az iskolában,az osztályok levonultak a csarnokna,mert el kellett énekelni a Himnuszt.Amikor vége volt,mentűnk kifelé a csarnokból és a kijáratnál elengedtem pár lányt.Ő is köztűk volt és rámnézett.Este meg láttam,hogy vissza is igazolt.Az osztályukba ,a lány padjára pont belátni a folyosóról.Ma is amikor mentem a folyosón,láttam,hogy nézett.18/F a lány 16.

2016. jan. 28. 13:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem leht h elkezdett erdeklodni iranad ....nem tudom... de az biztos h ne dolj be neki egybol! Nem tudom h neked meg mindig tetszik e de szepen lassan haladj! Lehet h csak jatszik veled! De leht h nem! Szoval szerintem irj ra utoljara! Sok sikert:)
2016. jan. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!