Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit tőlem a srác vagy csak flörtöl?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy munkát, és a munkahelyen van egy srác, aki a betanításomat végzi. Látásból már ismertük egymást korábban, de nem nagyon beszélgettünk.
Viszont most, hogy több időt töltünk együtt, nagyon jól kijövünk, mindig dicsér a munkában, hogy milyen jól csinálom. Ha éppen szabadnapom van gyakran rám ír, hogy mikor megyek legközelebb és van, hogy órákat beszélünk fb-on. Néha olyan bókokat mond, amiből egyértelműen úgy érzem, hogy akar tőlem valamit, de semmit nem kezdeményezett. Nem egy félszeg srácról van szó, nagyon közvetlen és amennyire hallottam nem okoz neki gondot a csajozás. És azt is tudom, hogy most nincs barátnője.
Lehet, hogy én értem félre és csak barátnak tekint? De akkor hogy-hogy ilyen gyakran rám ír?
2015. aug. 10. 18:33
1/6 anonim válasza:
nekem is vannak lány barátaim. Most miért ne írnék rájuk? Végülis barátok vagyunk..
2/6 A kérdező kommentje:
És flörtölsz is velük? :/
2015. aug. 10. 18:50
3/6 anonim válasza:
Velem az összes fiú barátom flörtöl, szerintem teljesen barát. Ő is szimpatikusnak talál téged és te is őt ezért érdeklődik irántad, de ez teljesen baráti. :)
5/6 anonim válasza:
Mindnek az jár az eszébe hogy megkeféljen, tehát a te döntésed hogy meddig mész el. Olyan fiú nincs, akinek ne a kefélésen járna az esze, kivéve ha bányarém vagy.
6/6 A kérdező kommentje:
Azzal nincs semmi gondom, hogy ő szívesen lefeküdne velem, mert akkor vonzónak talál. Az nyilván más kérdés, hogy én kapcsolaton kívül nem tenném ezt meg. Inkább azt szeretném tudni, hogy ő is szeretne-e kapcsolatot.
2015. aug. 20. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!