Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Akarhat valamit tőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat valamit tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Egy évvel idősebb nálam, és egyik nap rám írt.

Na már most ő nagyon szép nekem meg köztudottan nincs önbizalmam ezért nem akarom elhinni hogy tényleg ismerkedni akar.

Rám írt egyik nap hogy szeretne beszélgetni mert szimpi vagyok neki meg ilyenek, talizni is fogunk, de 1 gond van. Sokszor nincs mondani valója nekem, van olyan hogy rövidre fogja a beszélgetést de mindig keres utána ha megszakad.

Egy kicsi jelét se látom annak hogy milyen érzelmei vannak irántam, de a barátnője mondta hogy ő nem az a lány aki bárkit is szívatna.

A kérdésem az hogy tényleg van esélyem nála és adjak bele mindent? Hogy tudnám megnyitni őt hogy áradjon belőle a duma számomra? 16/L 15/F

2016. jan. 22. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Aztakuvate mázlista... Hát kérdezgess róla beszéltesd őt hajts rá mert ha nem teszed banni fogod és keresd te is ne csak ő mert bele fog unni
2016. jan. 22. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Én kérdezek csak, ő alig kérdez valamit. De beszélgetni eltudok vele így egy adott témáról. De ha viszont kitárgyaltuk akkor szokott para lenni :D ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
2016. jan. 22. 20:51
 3/4 anonim válasza:
Beszélj vele erröl és legyél hozzá kedves. Ha tetszessz neki akkor szerintem itt már semmi akadály nincs.Pl azt is mondhatod neki hogy nagyon szép, tetszik ez az rajta stb..
2016. jan. 22. 20:53
 4/4 anonim válasza:
Ha már nemtudtok miröl beszélni akkor abba kell hagyni hogy majd késöbb beszélünk
2016. jan. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!