Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
3 hónapja ismertem meg egy fiút, aki azóta minden nap rám ír és egész nap eltudunk beszélgetni.1 éve tetszettem neki, most nem tudom mit érez irántam, hisz közbe barátnője is van.Én ezt elfogadtam, egy ideig barátként tekintettem rá, de nem rég elmondta az egyik legjobb barátja hogy beszélnem kellenne vele kettőnkről mert ő eleggé ismeri és azt mondta csak jól járhatnék, ezek mellett maga a fiú is egyre aranyosabb velem..Teljesen összezavart, egyszerűen már nem értem hogy mit szeretne, hisz barátnője van.A barátnőjéről annyit, hogy két naponta összevesznek...Szóval mit akarhat tőlem?

2016. jan. 6. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet csak azert van barátnője, hogy legyen valakije

Mióta vannak együtt?

2016. jan. 7. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
7 hónapja.Már kétszer is szakitottak mert a lány nem volt biztos az érzéseiben.
2016. jan. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!