Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi körkülönbség számít túl soknak, és mennyi az ami még belefér?
Én, és barátnőm között is nyolc év van, szerintem az semmi, már 3 éve együtt vagyunk
21F
Fiatalabb lehet barmennyivel amit mar nem buntetnek persze, idosebbel nem kezdek
32f
Én 30 éves leszek (pasi)
a barátnőm 17 éves lesz 2 hónap múlva
közel másfél éve ismerjük egymást. Ő oda jár suliba ahol én végeztem.
Egy éve kezdtük kapcsolattá alakítani az elmélyített barátságot, és mostanra kezd komolyabban alakulni a kettőnk köteléke.
Ezzel sem a környezetemnek nincs kifogása -a barátnőm anyját levonva - az apja és annak élettársa és sokmindenki (a volt és jelenlegi kollégáim, az ő barátai ismerősei támogatnak minket szerencsére)
A mi kapcsolatunk is inkább lelki, mert a szexuális témák is csak most pedzegetődnek bennünk.
Eddig sosem gondolkodtunk se pettingen sem a szexen, csak jó egymással beszélgetni, filmet nézni, elmenni egy kávézóba vagy moziba néha-néha, vagy csak simán sétálni, összebújni egy padon és semmi más.
Nekünk ez így természetes, holott előtte sose fogantatott meg még a gondolat szikrája se hogy valaha 16 éves barátnőm lesz, így 30 évesen.
De szeretem lelkileg, és ő is szeret engem, és ezt érzem (igaz én vagyok az első kapcsolata, de kellőképpen ragaszkodik hozzám minden érdek nélkül - szóval nincs se kocsim, a fizetésem is annyi amiből fenntartom magam, egyedül élek szülőkre nem számíthatok, így nincs olyan materiális érdek ami hajtaná)
16 év alatti és 24-nél idősebb sráccal nem szívesen kezdenék.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!