Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nálatok mennyi körkülönbség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyi körkülönbség számít túl soknak, és mennyi az ami még belefér?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én, és barátnőm között is nyolc év van, szerintem az semmi, már 3 éve együtt vagyunk

21F

2016. máj. 2. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Fiatalabb lehet barmennyivel amit mar nem buntetnek persze, idosebbel nem kezdek

32f

2016. máj. 2. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es, 13 éves a barátnőd? :D :D :D
2016. máj. 2. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, de érettebb mint a legtöbb 13 éves, és a mi kapcsolatunk inkább egy lelki, mint szexuális dolog, szóval nem kell rögtön arra aszociálni, hogy egy pedofil vagyok.
2016. máj. 2. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 30 éves leszek (pasi)

a barátnőm 17 éves lesz 2 hónap múlva

közel másfél éve ismerjük egymást. Ő oda jár suliba ahol én végeztem.

Egy éve kezdtük kapcsolattá alakítani az elmélyített barátságot, és mostanra kezd komolyabban alakulni a kettőnk köteléke.

Ezzel sem a környezetemnek nincs kifogása -a barátnőm anyját levonva - az apja és annak élettársa és sokmindenki (a volt és jelenlegi kollégáim, az ő barátai ismerősei támogatnak minket szerencsére)

A mi kapcsolatunk is inkább lelki, mert a szexuális témák is csak most pedzegetődnek bennünk.

Eddig sosem gondolkodtunk se pettingen sem a szexen, csak jó egymással beszélgetni, filmet nézni, elmenni egy kávézóba vagy moziba néha-néha, vagy csak simán sétálni, összebújni egy padon és semmi más.

Nekünk ez így természetes, holott előtte sose fogantatott meg még a gondolat szikrája se hogy valaha 16 éves barátnőm lesz, így 30 évesen.

De szeretem lelkileg, és ő is szeret engem, és ezt érzem (igaz én vagyok az első kapcsolata, de kellőképpen ragaszkodik hozzám minden érdek nélkül - szóval nincs se kocsim, a fizetésem is annyi amiből fenntartom magam, egyedül élek szülőkre nem számíthatok, így nincs olyan materiális érdek ami hajtaná)

2016. máj. 3. 01:48
 16/16 anonim ***** válasza:

16 év alatti és 24-nél idősebb sráccal nem szívesen kezdenék.

18/L

2016. máj. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!