Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ment túl messzire? Belefér Szerintetek?
A barátnőmmel egy hónapja vagyunk eggyütt, tegnap megkérdeztem tőle hogy milyen volt a napja erre ezt írta:
"Jó volt, utolsó óra után elköszöntünk az "öcsémmel" és ugye ölelkeztünk köszönéskor. Én meg beleugrottam az ölébe az állat meg egy kézzel tartott végig" amúgy nem az öccse csak annak hívja mert Elvileg olyan a kapcsolatuk.. Amúgy fiú barátja. Ezeket ő mesélte el, szóval nem titkolózik de nekem ez kicsit sok. Amúgy távkapcsolat kb 30km-re lakik szal csak hetente egyszer találkozunk. Nyáron nagyon sokat beszéltünk viberen amikor ráért volt amikor 9x hívott egymás után de most.. Örülök ha hétvégente felhív mert hogy fáradt meg nem ér rá mert az anyjának segít, egyedül hétvégente szokott hívni mondjuk akkor jól elbeszélgetünk telóba
Szerintem 30km nem is olyan nagy távolság, simán megoldható lenne, hogy lássátok egymást hétközben is...
De egyébként tényleg ebből lesz a megcsalás...
És ha elkéred a fiú nevét, akkor mit fogsz csinálni? Annak mi az értelme?
Az van, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok, ami nem csoda, mert az ember ilyen korban érzelmileg olyan instabil, hogy a távkapcsolatban nem marad meg. Ez szerintem veszett ügy.
"Nyáron nagyon sokat beszéltünk viberen amikor ráért volt amikor 9x hívott egymás után de most.. Örülök ha hétvégente felhív mert hogy fáradt meg nem ér rá mert az anyjának segít."
Egy kapcsolat nem így működik! Felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!